Odtajněné soukromí Aleše Hámy: Bydlení snů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odtajněné soukromí Aleše Hámy: Bydlení snů!

Aleš Háma žije podle manželky!
Aleš Háma žije podle manželky! (Blesk Bydlení: Jiří Hurt)

Herec a hvězda show Tvoje tvář má známý hlas Aleš Háma (46) se pochlubil krásným bydlením. Jak bude jejich bydlení snů vypadat, veděli s manželkou Gábinou (45) už od začátku.

„Návrh našeho domu dělala moje kamarádka architektka Markéta Tesaříková, já jsem s ní na jeho studii spolupracovala,“ řekla časopisu Blesk Bydlení hercova manželka. O svém domě měli manželé poměrně jasnou představu už od začátku. „Domluvili jsme se na tom, že nám bude vyhovovat malý dům, který by bylo v případě potřeby možné dostavět,“ svěřil se Háma.

 V přízemí mají manželé každý svoji vlastní pracovnu, ze kterých je možný přímý přístup do zahrady k jezírku. „Ta Alešova každopádně vypadá jako pokoj teenagera,“ prozradila měsíčníku Blesk Bydlení Gábina. A opravdu – místnost je celá polepená plakáty.

Zbytek domu je ovšem elegantní a praktický. V přízemí se nachází koupelna s prádelnou a garáž. Dům má dokonce jednu >>zvláštnost<< - malý nákladní výtah. „Dopravujeme v něm těžké nákupy do patra a prádlo na vyprání do přízemní prádelny,“ vysvětluje Gábina a se smíchem vzpomíná, jak do něho chtěl Aleš zkusit naložit i své dva malé syny: „Ale to jsem mu raději rozmluvila.“

Děti mají pokoj v patře. Každý z nich měl dříve svůj samostatný pokoj, menší syn jej měl spojený s ložnicí rodičů. Drobnou přestavbou se jejich pokoje ale sloučily.

Z ložnice manželů se dá přímo vyjít do velkého obytného prostoru, kde je obývací pokoj s jídelním koutem a navazující kuchyní. V obývacím pokoji je velké francouzské okno, kterým je možné vyjít přímo na zahradu. „Zahrada je Alešovou radostí, práci na ní si užívá a pořád něco zvelebuje a vymýšlí,“ svěřila se Gábina.

iKIOSEK.cz

 

 Aleš Háma se živil jako kuchař v Německu! Neměl na vybranou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
marionek
6. 10. 2020 • 18:36

Ales je velky sympatak a je chytry! Alesku preju Ti mnoho zdravi a stesti. Uprimnou soustrast za maminku. Bud zdrav, Jara z Kopru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.