Politici zásobují sociální sítě fotkami z dovolené: Jak si užívájí letní dny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Politici zásobují sociální sítě fotkami z dovolené: Jak si užívájí letní dny?

Andrej Babiš (64, ANO), předseda vlády
Andrej Babiš (64, ANO), předseda vlády (Foto Facebook)

Sluníčko a úsměvy. Tak si teď užívají volno naši politici. Po roce, co se ukazovali vybledlí, vystresovaní a také ne úplně ve formě, se teď chlubí svým štěstím na sociálních sítích. Deník Aha! pro vás sestavil galerii těch nej snímků. Prázdniny už ale brzy končí a na naše drahé zákonodárce už si doma brousí zuby další krize (viz vlevo dole)...

Andrej Babiš (64, ANO), předseda vlády
Kréta
Premiér si pro odpočinek vybral největší ostrov Řecka v doprovodu dcery Vivien (19) a ženy Moniky (45). „Mimochodem, je tu moc hezky. Krásné moře, podle tenisového trenéra je na Krétě největší koncentrace jódu v Evropě,“ napsal do svého pravidelného týdenního hlášení na Facebooku.

Klára Dostálová (48, za ANO), ministryně pro místní rozvoj
Španělsko
V moři se vyfotila i ministryně pro místní rozvoj. Ta letos vyrazila do Španělska. „Je tu nádherně, a tak nabírám sil do dalších pracovních dní,“ napsala si k příspěvku.

Jan Hamáček (40, ČSSD), vicepremiér, ministr vnitra
Polsko
Šéf sociálních demokratů si vybral pro rodinnou dovolenou našeho severního souseda. „Jestli si někdo myslí, že je v Polsku zima a nedá se na sluníčku spálit, tak ho vyvedu z omylu. Konkrétní důkazní fotografie ale radši přikládat nebudu,“ napsal si k fotce z moře. Zřejmě tak chtěl mít stejnou fotku jako premiér.


Ivan Bartoš (39, Piráti), předseda strany
Španělsko
Předseda Pirátů vyrazil s pohlednou manželkou Lydií (36) do španělského Katalánska. V Barceloně i okolí si užívali muzeí, procházek i pláže. A podle příspěvku vyzkoušeli novou selfie tyč.

Jiří Dolejš (58, KSČM), poslanec
Česko
Komunistický poslanec to na Facebooku pěkně rozjíždí se svými až bizarními fotkami z chaty na Slapech. „Tak do plavek a z postele, ale prší už od rána,“ napsal si v sobotu. A často se fotí buď s kocourem, kterému říká Ozák nebo se štěnětem.

Radek Vondráček (45, ANO), předseda Sněmovny
Slovensko
Na túry po Tatrách se vydal šéf dolní komory. „A všude tam potkával »motýle«, jak oznámil na sociální síti. Narážel tak na slova svého »šéfa« Andreje Babiše, který toto slovo špatně vyskloňoval.


Jana Maláčová (38, ČSSD), ministryně práce a sociálních věcí
Rakousko
Místopředsedkyně ČSSD vyjela s rodinkou do rakouských Alp. S „Alešem (náměstkem ministra zahraničí Alešem Chmelařem – pozn. red.) a Gustíkem (syn, pozn. red.) jsme si našli dokonalé místo. Malá vesnička s výhledem na kostelík  a okolo samé třítisícovky. Bydlíme na biofarmě, takže žádné fastfoody, ale poctivá domácí kuchyně z místní produkce,“ pochlubila se detaily.

Martin Kupka (43, ODS), poslanec
Česko
Starosta Líbeznic a místopředseda »modrých ptáků« si jel na čtrnáct dní vyčistit hlavu na skautský tábor u řeky Ploučnice. „Úplně jiná realita! Bez elektřiny, bez pitné vody tekoucí proudem z kohoutku a hlavně bez telefonního signálu. Zato s večerním koupáním ve studené řece,“ napsal.

Marek Výborný (43, KDU-ČSL), poslanec
Česko
Nový předseda lidovců si v létě udělal čas na stmelování předsednictva partaje. „Jeden za všechny, všichni za jednoho! Ráno jsme posilovali týmovost předsednictva na vírských feratti,“ zamával z vrcholu skály na Facebook.



Taťána Malá (37, ANO), poslankyně
Itálie
Třináctidenní ministryně spravedlnosti, která musela odejít kvůli plagiátu diplomky, jela nabrat bronz k italskému Jezeru Lago di Garda. „Prostě relax,“ napsala si na Instagram pod fotku, na níž vystavila vnady jako nějaká celebritka. Přitom je podle všeho šťastně provdaná a má tři děti.

Markéta Pekarová Adamová (34, TOP 09), poslankyně
Praha
Místopředsedkyně TOP 09 přes léto poznává českou krajinu. Na Instagram si přidává fotky z různých míst po Česku. A také selfie se svým manželem z blízkosti Mumlavských vodopádů.

Jan Skopeček (38, ODS), poslanec
Itálie
Stejně jako exministryně spravedlnosti Taťána Malá, strávil dovolenou u italského jezera Lago di Garda. A poprvé s celou rodinkou. „První opravdu rodinná dovolená. Je to všechno trochu náročnější, ale taky o dost radostnější,“ pochlubil se na Facebooku s manželkou a ani ne ročním synem Janem.

Na video s Andrejem Babišem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.