Petra Kvitová o traumatu: Všude vidí Žondru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Kvitová o traumatu: Všude vidí Žondru!

Petra Kvitová
Petra Kvitová (Reuters)

Od přepadení Petry Kvitové (29) uběhlo více než dva a půl roku, českou tenistku ale ta hrůza stále straší. Její tělo se prý s útokem dosud nevypořádalo.

Velký návrat na kurty rychle skončil. Petra se ukázala na turnaji v Cincinnati, jenže nestačila na Řekyni Sakkariovou, jíž po třísetové bitvě podlehla 4:6, 6:2 a 3:6. »Kvitku« evidentně limitovalo pochroumané levé předloktí, s nímž mu problémy už třetí měsíc v kuse. „Měla jsem tam natržený sval, který se už celkem zahojil. Ale v okolí té trhliny to nevypadá moc dobře. Občas mi to nateče jako tenisák a dost to bolí,“ postěžovala si pro magazín WTA.
Kvitová to dává za vinu děsivému přepadení z Vánoc 2016, kdy ji při nezdařené loupeži zle pořezal levačku Radim Žondra (34). Ten už za to sedí v kriminálu na osm let, Petra ovšem následky zranění dál pociťuje. „Jizvy na ruce a prstech pořád nejsou stoprocentní. Držím kvůli tomu raketu trošku jinak než dřív a možná i kvůli tomu se mi stalo to předloktí. Všechno je to asi spojeno s tím přepadením,“ myslí si »česká lvice«.


„Cítím, že jsem zapomněla hrát forhendy jako dřív. Nevím, jestli to mým rozpoložením mysli, nebo strachem, že by levačka nemusela vydržet. Každopádně to není ideální,“ mrzí Kvitovou, která chce však myslet pozitivně. „Nic nemůže být horší než to zranění ruky. Všechno ostatní se časem zahojí a budu v pohodě,“ usmívá se.

Vrátila se moc brzy?
Vynechat oblíbený Wimbledon? Lékaři jí to radili, Petra si ale milovaný červencový grandslam nechtěla nechat ujít! „Možná jsem se vrátila příliš brzy a měla raději ještě odpočívat. Ale kdybych o Wimbledon přišla, mé srdce by plakalo,“ povzdechla si Kvitová, která na londýnském turnaji došla do osmifinále. Celý ho však odehrála se zafačovanou levačkou. A ještě větší »krunýř« ukázala teď v Americe. Petro, neriskuješ až moc?

Výpověď Petry Kvitové proti Radimu Žondrovi obžalovanému z jejího napadení:



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:39

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.