Kate vzteky bez sebe: Pravda o čtvrtém těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kate vzteky bez sebe: Pravda o čtvrtém těhotenství!

Vévodkyně Kate Middletonová
Vévodkyně Kate Middletonová (profimedia.cz)

Již nějaký čas se po celém světě spekuluje, že je vévodkyně Kate Middletonová (37) opět těhotná. Informace o jejím dalším těhotenství se objevily v souvislosti s jejím podezřelým chováním. Nyní však manželka prince Williama (37) všem vytřela zrak a dala jasně najevo, že není v požehnaném stavu.

Spekulace o čtvrtém dítěti vyvolalo její chování, které je až podezřele podobné jako během minulých těhotenstvích. Nepije alkohol, nosí volné šaty a něžně si hladí bříško.

Vévodkyně má však plné zuby věčných spekulací, a tak se rozhodla jednat. Koncem minulého týdne se ukázala v outfitu, který jasně říká, že na další přírůstek ještě není čas. Manželka prince Williama na akci přišla v upnutých kalhotách a tričku, které mělo zdůrazněný pas.

O den později zase vzala dceru Charlotte na jachtu, kam dorazila ve sportovním a podávala i nemalé fyzické výkony. Dalším důvodem, že Kate není těhotná je fakt, že si vévodkyně nedávno obarvila vlasy - ty si těhotné ženy obvykle nebarví. Mohlo by to podle některých názorů odborníků poškodit plod.

Kate s Williamem v současnosti vychovávají tři děti. Prince George, Louise a princeznu Charlotte. V případě, že by se další těhotenství potvrdilo, byl by jejich nejmladší potomek šestým v řadě s nárokem na trůn.

 William a Kate představili třetího potomka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:20

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.