Maxová a Kurková: České krásky v tureckých vlnách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Maxová a Kurková: České krásky v tureckých vlnách

Krásky se smály od ucha k uchu.
Krásky se smály od ucha k uchu. (Foto - Instagram.com)

Nejkrásnější ženy ČR se sešly v tureckém letovisku Kaplankaya, kde se nachází luxusní resort Terezy Maxové (47). Ta pozvala na zážitkovou vyjížďku Karolínu Kurkovou (35). Krásky na dámské jízdě zářili štěstím.

České topmodelky se ocitly doslova na jedné vlně! Stalo se tak v tureckém letovisku Kaplankaya, kde je kromě jiného i luxusní resort Terezy Maxové (47). Právě ona pozvala na zážitkovou vyjížďku svoji kolegyni Karolínu Kurkovou (35). A úsměv obou dam jasně naznačoval, že jízda se opravdu povedla. Turisté mají v těchto dnech v luxusním letovisku o zážitek víc. Přehlédnout české krásky tady prostě nejde. Resort Six Senses, který se nachází hned u Egejského moře a patří Maxové a jejímu manželovi Oymenemu Burakovi (46), nabízí opravdový luxus.

Ceny pokojů tady začínají od 11 tisíc za noc a nejdražší ubytování vyjde na 55 tisíc za noc. Za tu cenu ale mají klienti k dispozici tři soukromé pláže, fitness a další výhody. A to si užívají i české modelky. A když se k tomu přidá pozvání Terezy Maxové na společnou výjižďku jachtou, není divu, že Karolína Kurková je tu v sedmém nebi. „Včera jsme měli malý dívčí výlet do města Bodrum s mojí úžasnou a inspirativní českou kamarádkou,“ nechala se slyšet nadšená Kurková. Vycházející sluníčko na lodi si i patřičně zdokumentovaly fotkou, aby na zážitek nikdy nezapomněly.

 Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.