Známý moderátor se pustil do Meghan: Jsi slavomanka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Známý moderátor se pustil do Meghan: Jsi slavomanka!

Kontroverzní moderátor dal Meghan ostrou sodu.
Kontroverzní moderátor dal Meghan ostrou sodu. (Foto Profimedia.cz; Reuters)

Vévodkyně ze Sussexu (37) se na konci těhotenství a po porodu rozhodně nevěnovala jen svému prvorozenému synovi Archiemu a jeho příchodu na svět.  Byla totiž zároveň hostující šéfredaktorkou pro magazín Vogue, který bude v distribuci v září. Jenže tím si proti sobě opět poštvala část veřejnosti.

Jedním z těch, kteří si nebrali servítky ani minimálně, byl i kontroverzní  britský moderátor Piers Morgan (45). Ten ve svém nejnovějším příspěvku pro Daily Mail označil Meghan za slavomanku, které záleží nejvíc na sobě, a Británii a královskou rodinu má svým způsobem na chvostu.

„To, že Meghan strávila několik posledních měsíců jako šéfredaktorka zářijového Vogue pro mě není žádná novinka. Jako béčková herečka pravděpodobně toužila celý život dostat se do Vogue," neudržel se. „Ale zaráží mě, že jí to Buckinghamský palác dovolil. Meghan by měla být členkou královské rodiny, ne slavomankou," rozohnil se v pořadu Good Morning Britain.

Zároveň je přesvědčený, že by se členové britské monarchie neměli vyjadřovat k politice, jenže vzhledem k tématům, jež se v magazínu probírají, ani toho Meghan nedostála. „Meghan, podívej se do zrcadla a polož si jednu otázku: Chci být vévodkyní nebo politicky aktivní celebritou? Obojím být zkrátka nemůžeš," uzavřel Piers Morgan drsnou kritiku britské vévodkyně, jak uvádí Blesk.cz.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.