Dvojitá pařba Moniky Babišové: Andrej se musel plácnout přes kapsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dvojitá pařba Moniky Babišové: Andrej se musel plácnout přes kapsu!

Monika a Andrej Babišovi.
Monika a Andrej Babišovi. (archiv Blesku)

Andrej Babiš (ANO, 64) a jeho manželka Monika Babišová (45) dnes slaví dva roky od jejich svatby. Manželé výročí slavili již s předstihem a spojili to i s oslavou 19. narozenin dcery Vivien, která premiéra doprovázela při několika oficiálních akcích v poslední době.

Dnes jsou to přesně dva roky, co si premiér vzal svou partnerku po třiadvaceti letech společného žití. Veselka se uskuteřnila na farmě Čapí hnízdo. Svatbu si tehdy kromě rodiny nenechalo ujít také dalších 200 hostů. Nevěsta měla na sobě bílé vyšívané svatební šaty s holými rameny. Svatební šaty vybrala Monika na internetu, autorem je izraelská návrhářka.

Druhé výročí svatby však nebylo jediným důvodem oslav. „Připomínáme si výročí už dnes. Jsme právě na rodinném obědě. A výročí oslavujeme společně s devatenáctými narozeninami dcery Vivien. Ale nějak více to slavit nebudeme," sdělil webu Extra.cz Babiš.

Premiér společně s rodinou brzy odletí na dovolenou do Řecka, kam zavítal i loni. „Do Řecka historicky jezdíme nejvíc. Máme to tam rádi, lidé jsou příjemní, strava je dobrá, moře a všechno. Jezdili jsme na Eloundu a teď jedeme do nového místa blízko Heraklionu,“ svěřil se dle Blesku.

 Monice Babišové se na svatbě utrhlo ramínko šatů:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.