Plekanec poslechl Šafářovou a zradil Jágra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Plekanec poslechl Šafářovou a zradil Jágra!

Plekanec poslechl Šafářovou a dal přednost Brnu.
Plekanec poslechl Šafářovou a dal přednost Brnu. (Blesk:Machan, Pátek, Kundrát - Czech News Center a.s., Instagram)

Dostal jsem vás mezi smetánku, tím to hasne, mám splněno! Hokejový pardál Tomáš Plekanec (36) opouští kladenské Rytíře, klub svého srdce, a upsal se Brnu. Ranil tím svého spolubojovníka Jaromíra Jágra (47)! Důvod jeho »zrady«? Láska!

Zapózoval s brněnským dresem a vzkázal do světa: „Podepsáno! Příští sezonu budu hrát v Kometě Brno. Nabídky z KHL a Švýcarska mě potěšily, ale chci zůstat doma v Česku.“ Jenže Kladno má smůlu, zvítězila nabídka daleko ambicióznějšího Brna. „Chci bojovat o titul. Tohle je moje další mise,“ vysvětlil útočník, jenž ve své bohaté kariéře mezi muži ještě nikdy nic nevyhrál...


Nečekaný podraz? Vůbec ne, na Kladně s něčím takovým počítali. Vždyť »Pleky« čeká dítě s tenistkou Lucií Šafářovou (32), která v jihomoravské metropoli žije. „O Tomášově rozhodnutí už nějakou dobu víme. Teď, co čeká rodinu, tak se rozhodl, že bude hrát v Brně. Můžeme mu jen poděkovat, že nám neskutečně pomohl a vrátil nás zpět do extraligy,“ řekl kladenský trenér Čermák.
Pikantní bude, až Plekanec dorazí poprvé na stadion Rytířů. „Na Kladně jsem vyrostl, je to můj domov. Bude zajímavé přijet tam jako soupeř,“ usmál se. A co se bude dít, až se na ledě potká s Jágrem!

Plekanec na Trenérovi roku perlil: Musím teď šetřit peníze, smál se:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 7. 2019 • 01:07

No a co jako ?!
Plekanec odmítl nejen Kladno, ale i cizinu.Jágrovi to musí být fuk.Ten se do Kladna vrátil po 30 letech a to jen proto, že už není o něj zájem a že není schopen navázat normální vztah s ženskou za kterou by šel . A zas není věcí Pleknce.

fany22
25. 7. 2019 • 08:05

herečko, dovedete ze sebe vymáčknout něco jiného, než posměšky a urážení? Pokud nesouhlasíte s tím, co píšu, reagujte věcně. Šlo by to?

Dianthos
24. 7. 2019 • 14:31

Herečka - Cituji: "Kdo s vámi nesouhlasí je špatný." - Děkujeme za uznání! Od Vás překvapivé. Ale já to tak nevidím. V diskuzi to tak bývá, že mají lidé odlišné názory. Špatný je ten, kdo uráží a provokuje. Kdo diskuze manipuluje a lže.

herecka
24. 7. 2019 • 13:08

fanny22 a diantos.... vy fakt nikdy nezklamete!!! )))) ještě, že vás podobných plekanovců není víc . Kdo s vámi nesouhlasí je špatný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.