Eben drsně o vztahu s Fišerovou: Bral si ji vážně jen kvůli tomu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Eben drsně o vztahu s Fišerovou: Bral si ji vážně jen kvůli tomu?

Marek Eben a Markéta Fišerová.
Marek Eben a Markéta Fišerová. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček)

Oblíbený moderátor je noblesa sama a nízké pohnutky u něj nikdo neočekává. Přesto pro web irozhlas.cz přiznal, že jeho důvody, proč chtěl herečku pojmout za manželku, byly v jistém ohledu přízemně materiální.

Marek Eben (61) se ženil přesně před 37 lety. A jedním z odůvodnění, proč k tak zásadnímu kroku přistoupili, byla podle webu extra.cz vidina nízkého zdanění.

„Seděli jsme na chodbě Pražského kulturního střediska, každý jsme měli v ruce diář a hledali jsme, kdy bychom se mohli vzít. Nemohli jsme najít žádné datum. A jediné, které bylo volné, bylo 18. prosince,“odkryl pozadí jejich veselky Eben.

„Pak mi někdo říkal, že je to dobré, protože komunisti, když je ti víc než 25 let, tak ti strašně zvednou daně, kdybys byl svobodný. Ale když jsi ženatý, tak to tak nebude. Říkal jsem si, že je to výborné, že to tak udělám a nedám jim ani korunu,“ přiznal moderátor.

Nakonec ale bylo všechno trochu jinak. „Vzali jsme se a pak jsem zjistil, že to s těmi daněmi byla úplná blbost. Takže možná jsem se ženil zbytečně, tedy pokud jde o daně, tak určitě. Pokud jde o manželku, tak to samozřejmě ne, to je to největší štěstí, které mě v životě potkalo,“ dodal Eben pro web irozhlas.cz.

Moderátorka Tereza Kostková prozradila, jaký vztah s Markem Ebenem ve skutečnosti mají: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
22. 7. 2019 • 22:29

Markéta byla krásná holka. Bohužel ji potkalo neštěstí.

mejlika
22. 7. 2019 • 18:28

fortun + ivoadler ... oba jste naprostí idioti

ivoadler
22. 7. 2019 • 15:40

Ekonomika ti moc nejde, Marku. Ale co, hlavně, že tě potkalo největší štěstí v životě. (Stojí to za ***, ale musím si chválit.)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.