Dcera baviče Novotného se vdala. Kolaps před oltářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dcera baviče Novotného se vdala. Kolaps před oltářem!

Prstýnky si nechali manželé vyrobit z bílého zlata. Jména si však na manželské kroužky nenechali vyrýt. Jen datum sňatku.
Prstýnky si nechali manželé vyrobit z bílého zlata. Jména si však na manželské kroužky nenechali vyrýt. Jen datum sňatku. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Ráno cigárko a kafe, a jelo se na obřad! Žádný stres neprožívala před svým velkým dnem Lenka Novotná (25), dcera baviče Petra Novotného (60), která si vzala podnikatele Jana Fialu. Ve stresu byla ale její maličká družička, která zkolabovala přímo před oltářem, těsně před závěrečným polibkem nevěsty a ženicha.

Kostel Sacre Coeur v Praze byl totiž přeplněný dvěma sty hosty, a malá družička neustála vydýchaný vzduch! Novomanželé se ale nenechali tímto incidentem zaskočit a pokračovali dál, o družičku se postaral jeden z přítomných hostů…

A proč měla »nevěřící« Židovka Lenka Novotná svatbu v kostele? „Nesehnali jsme matrikářku, která by nás v sobotu oddala, a tak jsme museli sáhnout po církvi. Ale v Boha nevěřím. Tohle je nevysvěcený kostel, tady se klidně můžou brát i satanisti. A já jako Židovka jsem se tedy vdávala v kostele,“ smála se Lenka Novotná, která si s přípravami na svatbu vůbec nedělala hlavu. „Šaty mám z půjčovny, ráno jsem se sama namalovala a učesala, nikoho jsem nepotřebovala,“ dodala Novotná, která přejala manželovo jméno Fialová.

Ani tatínek Petr Novotný nebyl ze svatby nijak vystresovaný. „Určitě jsem byl dojatý a upustil jsem slzu a ne jednu. Ale jinak jsme měli úplně pohodové ráno. Nevšiml jsem si ničeho hektického. Každé z mých dětí se o něco postaralo a všechno klaplo na minutu,“ popsal sobotní ráno Petr Novotný na obědě, při němž se jedlo grilované maso a knedlíčková polévka.

Svatební noc strávili manželé doma ve svém bytě, kde už nějaký čas společně bydlí. „Kde jinde bychom měli být než doma v klidu. Svatební cestu ještě taky nemáme vymyšlenou. Přijela nám spousta kamarádů z Ameriky a Austrálie, takže až se všichni rozjedou zpátky domů, teprve pak někam vyrazíme,“ krčila rameny nevěsta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.