Krásná Alex porodí už v novém: Stěhování do luxusu za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krásná Alex porodí už v novém: Stěhování do luxusu za miliony!

Alexandra a Vratislav Mynářovi
Alexandra a Vratislav Mynářovi (Foto Blesk - Zbyněk Pecák)

Po dlouhých pěti letech je konečně hotovo. Vratislav Mynář (52) se co nevidět i se svou manželkou Alex (36) nastěhují do luxusní vily. Dvojice se brzy dočká potomka a prezidentský kancléř prozradil, že by byl rád, kdyby si další miminko z porodnice přivezli už do nového.

Mynář a jeho manželka, které je v pokročilém stádiu těhotenství, se brzy budou stěhovat do vily, kterou kancléř nechal z funkcionalistické vily předělat na obydlí v moderním stylu. „Rekonstrukce byla velmi náročná, nejenom finančně, ale i časově. Já jsem rád, že jsme to s manželkou dobojovali do vítězného konce,“ svěřil se Blesku kancléř.

Mynář se také nechal slyšet, že by velmi rád, kdyby si nové miminko mohli přivést z porodnice rovnou do nového hnízdečka lásky. Prezidentský kancléř vilu koupil v roce 2014 za 5,5 milionu korun, nakolik ho rozsáhlá rekonstrukce přišla, ale prozradit nechtěl, připustil však, že šlo o miliony i kvůli údajně špatnému stavu původně koupeného domu. „Vzhledem k tomu, že ta rekonstrukce byla rozložena do dlouhé doby, zvládl jsem to z vlastních úspor.“

Pokud poslední úpravy proběhnou podle plánu, mohl by si skutečně Mynář s manželkou z porodince druhého syna přivést do Strašnic. Podle fotografií jde o opravdový luxus a nejmladší člen jejich rodiny se bude mít skutečně pohádkově.

 Alex Mynářová se stala průvodkyní po Pražském hradě. Na novém Youtube kanálu Kanceláře prezidenta republiky:



Přečtěte si
jity
16. 7. 2019 • 09:37

Bakala tady pro jistotu neni, aby ten jeho luxus nebyl vidět. Horníci mu to vydřeli.

havran2
16. 7. 2019 • 09:04

Mynář-největší hajzl v Česku ! ! !

vigela
15. 7. 2019 • 18:20

Aniž by do vítězného konce dobojoval prověrku. Z té fotky je mi poněkud nevolno.

klara23_
15. 7. 2019 • 11:56

"krásná Alex" ??? jdete uz někam s těma sugestivníma přívlastkama, pro většinu lidí krásná rozhodně není, naopak ten křečovitej zazubenej (kobylí) škleb, jakej předvedla poprvé na mejdanu po vylhany vyhře mstivý jitrnice, ten jí zůstal a jaksi se zafixoval. Aby ne, když si o ní a jejím zlodějském, vepřovém a šmejd**ém manželovi národ myslí svoje. Tak si to tam s tím čuníkem pěkně uživej, všude jinde tě čeká ostuda a opovržení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.