Tajemství Ladislava Freje: Pitvali se mu ve slinivce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství Ladislava Freje: Pitvali se mu ve slinivce!

Ladislav Frej (77)
Ladislav Frej (77) (Foto ČT, ara)

U televize ho mrazí v zádech! Ladislav Frej (77) si každé léto díky seriálu Malý pitaval z velkého města připomíná, jakým peklem si prošel krátce před natáčením. S těžkým zánětem skončil na JIP!

Tehdy noční můra, dnes temné vzpomínky. Když se představitel náčelníka kriminálky nadporučíka Břetislava Kubáta ohlédne zpátky v čase, kdy ho kvůli nemocné slinivce museli ihned převézt do motolské nemocnice, vybaví si, jak zoufalé to bylo, když se snažil vstát z mrtvých, aby o své účinkování v tehdy novém seriálu nepřišel...

„Když se dneska při reprízování na seriál dívám, hned si vzpomenu, jak mi tehdy bylo zle,“ prozradil deníku Aha! Frej. Nemohl nic jíst, pouze bezvládně ležel na jednotce intenzivní péče a modlil se, aby těžké bolesti začaly ustupovat. „Dávali mi kapačky, a jednou dokonce i klystýr. Bylo to příšerné,“ vzpomíná dál herec.

Z pražského Motola ho pustili jen pár dní před začátkem natáčení. Nechtěl nechat kolegy ve štychu a jako správný náčelník hned po propuštění už pádil lapat padouchy do pražských ulic. „Byl jsem ještě jako mátoha. Divím se, že to divákům nebylo divné. Vždyť jsem tam ve srovnání se seriálem Nemocnice na kraji města skoro poloviční,“ vzpomíná Frej s úsměvem.

 Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kari1
12. 7. 2019 • 07:57

Pitvali?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.