POPLACH NA BERTRAMCE: Studená sprcha pro Gottovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

POPLACH NA BERTRAMCE: Studená sprcha pro Gottovou!

Ivana Gottová
Ivana Gottová (M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv)

Spor mezi Karlem Gottem (79) a Milanem Drobným (74) nemá konce. Poté, co zpěvák řekl, že Slavíka má jeho žena Ivana (43) mlátit, mu Gott odvětil, že se mu z něj chce zvracet. Reakce od Drobného na sebe nenechala dlouho čekat a známý zpěvák si opět nebral servítky.

„Musel jsem si to nejdřív promyslet, a tak jsem se až teď k tomu vyjádřil na svých webovkách,“ řekl Blesku Drobný, který údajně nedělá nic jiného, než o co ho Gott požádal.

„Říkal mi, že skočdořiťáků má kolem sebe dost a abych mu vždycky řekl, když se mi nebude něco líbit. A tak to teď dělám,“ svěřil se Drobný a dodal, že kdyby si vše mohl vyříkat s Gottem mezi čtyřma očima, mohlo vše dopadnout jinak.

„Když si mě nedávno pozvala na Bertramku, abych něco namluvil pro Karlovu připravovanou knihu, slíbila, že si mě natočí a potom nás nechá o samotě. A myslíte, že to udělala? Hlídala jako ostříž, abychom si nic neřekli, až do mého odchodu!“ zavzpomínal zpěvák pro Blesk. „Nenechala nás o samotě ani vteřinu, jako kdyby byl Karel nesvéprávný!“ pokračoval Drobný.

Spor mezi Drobným a Gottem vyvrcholil poté, co zpěvák řekl, že dnes už zesnulý Gottův řidič Olda Havránek (†78) jednou řekl, že »Ivana Karla mlátí«, a on dostal o svého kamaráda logicky strach a chtěl prověřit, zdali se tento výrok zakládá na pravdě.

Tuto informaci nejprve vyvracela Havránkova rodina a nakonec i Gott sám prostřednictvím prohlášení své mluvčí Anety Stolzové (37): „Jste pro něj největším zklamáním v životě. Jak si vůbec můžete dovolit poskytnout Blesku rozhovor do knihy, kde lžete? Sám moc dobře víte, že například informace o tom, že Ivana mlátí Karla, je nehorázná a sprostá lež!!!“ zněla zpráva.

„No a tohle si přece nenechám líbit! Ta textovka ze mě udělala úplnýho idiota. Já se na Karlovi nepřiživuju, neřekl jsem, že ho Ivana mlátí…“ řekl Drobný. Dodnes nevěří, že o téhle sms Karel ví, a je přesvědčen, že v tom má prsty pouze jeho manželka. „Potrefená husa... A dál to znáte! No prostě jsem se rozhodl všechno vysvětlit. Jak to bylo na Bertramce před paní Gottovou a jak se vše změnilo s jejím příchodem,“ řekl Drobný Blesku, který ve svém vyjádření nazývá Ivanu »nejlépe placenou zdravotní sestrou na světě«, která odmítla »dál platit věrnou Gottovu hospodyni paní Jandovou, protože 900 milionů na kontě je jí zjevně málo.

 

 Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku.

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
rannirosa
10. 10. 2019 • 20:51

Tad se dockame dalsich informaci o Ivance, jaka to byla luxusni "spolecnice" pro zamozne pany.

mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 11:03

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

zhrioe@...
3. 7. 2019 • 11:44

Naajděte nahé zeeny ve vašem městě zde : turl.ca/zeny

hudobnaskola
3. 7. 2019 • 02:07

Hrozný člověk! Doslova pronásleduje jeho rodinu, všechno dění v ní sleduje. Vyjadřovat se k financím cizího člověka, to je nemyslitelné - úplná nehoráznost. Pan Gott nikdy nebyl skrblík, kdyby měl tolik peněz, určitě by nešetřil. Drobný chtěl jen vyprovokovat vůči nim nenávist.
Ve svých vyjádřeních pro média vychvaluje sebe a druhých poškozuje. Jedním dechem přiznal intimní styk s Marikou Gombitovou a zároveň ji naře vztahu se ženou. HYENA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.