Festival ve Varech ovládly zrzky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Festival ve Varech ovládly zrzky

Na karlovarském festivalu to vypadá jako na srazu krásných rusovlásek.
Na karlovarském festivalu to vypadá jako na srazu krásných rusovlásek. (Blesk - Martin Hykl, David Kundrát, Jan Tůma)

Blondýny proti nim letos nemají šanci! Na karlovarském festivalu to vypadá jako na srazu krásných rusovlásek, které provokují nejen barvou své hřívy. Zatímco Jitka Schneiderová (46) si doma zapomněla kalhotky, Aňa Geislerová (43) se blýskla v šatech s flitry.

Julianne Mooreová (58)
Skromná hvězda
Z davu brunet a blondýn vyčnívala i sexy Američanka ze Severní Karolíny. Svým přirozeným rudým tónem vlasů je považována za ikonickou zrzku. Hvězda Hannibala na červeném běhounu ve Varech sladila ohnivou barvu vlasů s dlouhými žlutými šaty a svou srdečností v nich rozehřála i fanoušky.


Hana Vagnerová (36)
Ptačí královna
Dříve koketovala s tmavou barvou vlasů a okouzlovala pány jako dlouhovlasá bruneta. Pak ale přišla radikální změna. Hvězda seriálů Expozitura či Vyprávěj se před časem nechala přebarvit na ohnivou zrzku a odletěla prorazit do Hollywoodu. Na festivalu se objevila celá v černém – úchvatnou róbu doplnila peřím ve výstřihu.



Iva Pazderková (39)
Blbá neblondýna
Jeden čas nevěděla, jakou barvu si dát na hlavu dřív. Chvilku měla vlasy v barvě duhy, chvilku růžovou a la cukrová vata. Jméno si přitom postavila na image »blbé blondýny«. Poslední měsíce u ní ale vítězí rudá, kterou tu sladila i s barvou červených šatů.


Aňa Geislerová (43)
Stříbřenka
Celý život platí za ohnivou rusovlásku, která si změní barvu vlasů snad jen kvůli roli. Zatímco její sestra Ester (35) před několika měsíci zariskovala s blond, držitelka několika Českých lvů experimentuje maximálně s délkou svých vlasů. Rudé odstíny ve Varech podtrhla na luxusní párty se šampaňským stříbrnými flitrovanými šaty.


Táňa Pauhofová (35)
Baarová na lovu
Bývaly doby, kdy její rudá hříva pravidelně zářila na rudém koberci. Letos se představitelka Lídy Baarové z Renčova filmu zatím drží stranou. Na festival sice dorazila, ale místo na zahájení až na tiskovou konferenci nové komedie Šťastný nový rok, kde laškovala s Jakubem Prachařem (35).



Jitka Schneiderová (46)
Naostro!
Spíš než na zářivě rusými vlasy tentokrát přitáhla pozornost hlubokým rozparkem, který jí sahal až skoro k pasu. Bývalé hvězdě StarDabce tak každou chvilku laškovně vykukovala kolínko a za ostatními nezaostávala ani hloubkou svého výstřihu. Navíc přiznala: „Jsem na ostro!“


Vica Kerekes (38)
Cudná nestyda
Filmový svátek roku si nenechala ujít ani jedna z nejsvůdnějších zrzek Slovenska. Zatímco ve filmech ji režiséři rádi svlékají, v civilu se tentokrát hvězda komedie Nestyda držela zpátky a mezi lidi z branže vplula v nenápadných bleděmodrých šatech.  

Julianne Moore přebírá křišťálový globus na 54. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.