Premiéra filmu Medvídek: Vilhelmová trsala, Vladyka lovil ženské! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Premiéra filmu Medvídek: Vilhelmová trsala, Vladyka lovil ženské!

Táňa Vilhelmová se jako vždy oddávala tanci a vůbec jí nevadilo, že nemá tanečníka.
Táňa Vilhelmová se jako vždy oddávala tanci a vůbec jí nevadilo, že nemá tanečníka. (Aha! – Marek Pátek, Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Vladyka (48) na lovu žen! Svou vyvolenou si přišel na slavnostní párty k filmu Medvídek hledat i herec Miroslav Vladyka. Ten sice nemá s novým filmem režiséra Jana Hřebejka nic společného, ale zřejmě se rozhodl, že si na středečním večírku najde někoho, s kým by mohl příjemně strávit večer. A je pravdou, že některé ženy byly hodně povolné!

Krásných slečen se herci nabízelo hned několik. Jedna z přítomných dam musela Vladykovi učarovat, protože se jí dostalo i polibku. „Tady se mi bude určitě líbit,“ sdělil Vladyka jednomu ze svých kamarádů. V koutku s mladou slečnou se schovával i zpěvák Ivan Hlas. Ten měl možná ve středu večer víc štěstí než Vladyka. Došlo nejen na objímání a něžné dotyky, ale dokonce i na společný odchod domů.

Samozřejmě na slavnostní párty po premiéře filmu v pizzerii Coloseum nemohly chybět Aňa Geislerová, Táňa Vilhelmová a Nataša Burger, kterým režisér Hřebejk přidělil hlavní ženské role. Na rozdíl od svých filmových manželů Macháčka, Trojana a Luknára se dámy odporoučely brzy domů za svými dětmi. Až na výjimku Táňu Vilhelmovou. Ta prostě miluje tanec a ještě v pozdních nočních hodinách se vlnila na parketu. A ani nepotřebuje tanečníka! Herečka si prostě vystačí sama.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.