Krampol totálně na dně: Odtajnil plány útěku od Hanky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Krampol totálně na dně: Odtajnil plány útěku od Hanky

„Nechci ji teď doma!" říká o Hance Jiří.
„Nechci ji teď doma!" říká o Hance Jiří. (Daniel Černovský, Marek Pátek, archiv Blesku)

Krušný život čeká Hanu Krampolovou (58) v Psychiatrické léčebně Červený Dvůr, kde by měla být hospitalizována minimálně měsíc. „Hanka se tam musí vyléčit ze tří závislostí, nebude to mít lehké,“ řekl deníku Aha! její manžel Jiří Krampol (80).

A tři manželčiny závislosti hned vyjmenoval. „Musí se zbavit závislosti na prášcích, alkoholu a bohužel i na cigaretách, které vůbec neprospívají jejímu žaludku a dvanácterníku. Bez prášků a alkoholu se už Hanička obejít dokáže, s těma cigaretama ale pořád zlobí,“ říká herec, jehož Hanička stále leží na interně pražské Nemocnice Na Františku.

Nyní léčí tělo
„Až tam přijdou na to, proč Hanka trpí nechutenstvím, a dají ji do pořádku po stránce fyzické, teprve potom může do Červeného Dvora,“ vysvětluje Krampol s tím, že teď v nemocnici probíhá léčba těla a až po ní může přiít na řadu duše. „A já si moc přeju, aby ten Červený Dvůr vyšel a Hanka v něm byla co nejdřív,“ míní herec.

Odpočine si
Manželku chce mít totiž co nejdřív doma, ale zdravou. „V léčebně bude tak dlouho, dokud se nedá úplně dohromady. Možná to bude chtít i delší pobyt než jenom měsíční. Uvidíme, jak to půjde,“ přemítá. Hance prý už vysvětlil, že návštěvy tam nebudou možné. „Snad se s tím už smířila. Je to totiž velmi rozumné, že jsou tam návštěvy zakázané. Jenom by ji rozptylovaly od léčby,“ komentuje herec a přiznává, že se vlastně na tu dobu, co bude manželka v léčebně, těší.

Jirka: Už mě to zmáhá. Chci k vodě!
„Jsem strašně unavenej a potřebuju si odpočinout. Ty časté návštěvy Hanky v nemocnici mě zmáhají. Těším se, že o ni bude postaráno a já s partou přátel někam vypadnu k vodě. K moři nebo řece, to je fuk, hlavně, že si odfrknu,“ dodal Krampol.

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mcyzmkanc@...
2. 7. 2019 • 10:31

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

nfgvyjnf@...
30. 6. 2019 • 10:31

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.