Smutné vyhlídky Hůlky: „Nebude to v pořádku už nikdy,“ říká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Smutné vyhlídky Hůlky: „Nebude to v pořádku už nikdy,“ říká

Daniel Hůlka
Daniel Hůlka (Blesk - Pavel Machan)

Muzikálová hvězda Daniel Hůlka (51) má za sebou několik ztroskotaných vztahů, stejně tak vážné zdravotní problémy, které se mu málem staly osudnými. Jeho život se ale naštěstí překlenul do lepší fáze. Užívá si své partnerky Barbory (28) i jejich šestnáctiměsíční Rozárky. Přesto ví, že v některých aspektech se jeho život už nezlepší.

Dan Hůlka v rozhovoru pro Blesk pro ženy přiznal, že si v minulosti na dno sáhl hned dvakrát. Poprvé, když mu umřel táta. „Bylo mi jednadvacet let a dodnes mi chybí. Jednou za dva týdny se mi o tátovi zdá. Byli jsme si velice blízcí,“ přiznal pro uvedený magazín.

Druhým nejhorším obdobím pak byl jeho boj s nemocí. Čtvrt roku totiž proležel na JIP s nemocnou slinivkou. „ Myslel jsem, že umírám, a ono to vlastně bylo padesát na padesát, jestli umřu, nebo ne. Moc mi pomohli doktoři a sestřičky na Bulovce. To jsou svatí lidé,“ zavzpomínal charismatický zpěvák.

Přes veškerou péči zdravotníků ale dobře ví, že jeho zdraví už má své limity. „Když jednou máte problém se slinivkou, nebude to zcela v pořádku už nikdy. Nyní jsem v pohodě, ale musím si dát pozor na některá jídla. Slinivka teď sice neškodí, ale nefunguje. Nemůžu jíst rajčata, papriky a takové věci kvůli trávení. Neměl bych vůbec pít, ale časem jsem zjistil, že když to nepřeháním, pivo s kamarády si dát můžu,“ svěřil se Hůlka s tím, jak na tom dnes po zdravotní stránce je.

Režisér Adamec promluvil o svém nedávném sporu s Danem Hůlkou:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mcyzmkanc@...
2. 7. 2019 • 10:20

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

tknbtdanc@...
2. 7. 2019 • 02:19

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

yjbebqwlb@...
1. 7. 2019 • 09:27

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.