Sobota je kmotrem konzervatoře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sobota je kmotrem konzervatoře

Na večírek k otevření soukromé Mezinárodní konzervatoře Praha přišel (zleva) Petr Jablonský, Šárka Rezková, Luděk Sobota se ženou Adrianou, Jaroslav Čejka, Libor Petrů a Jiří Krampol.
Na večírek k otevření soukromé Mezinárodní konzervatoře Praha přišel (zleva) Petr Jablonský, Šárka Rezková, Luděk Sobota se ženou Adrianou, Jaroslav Čejka, Libor Petrů a Jiří Krampol. (Aha! – Jaroslav Benda)

PRAHA – Nová soukromá Mezinárodní konzervatoř Praha bude nyní fungovat v bývalých prostorách Směšného divadla Luďka Soboty, které bude i nadále hrát ve svých obvyklých termínech.

Nová soukromá Mezinárodní konzervatoř Praha bude nyní fungovat v bývalých prostorách Směšného divadla Luďka Soboty, které bude i nadále hrát ve svých obvyklých termínech.

Luděk Sobota (64) se také stal na slavnostním večírku jejím kmotrem a některé studenty časem využije i ve svých hrách. Hudbu a herectví zde budou studovat nejen Romové, ale každý, kdo má talent a chuť studovat. Herectví budou vyučovat známí herci a umělci jako Gabriela Vránová, Miroslav Moravec a zpěv zase naše nejlepší jazzová zpěvačka Jana Koubková a Filip Gondolán. Vyučující představil dr. Emil Ščuka, který studenty nabádal, aby v žádném případě neudělali ostudu svým pedagogům.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.