Miss Průšová: Chce být dokonalá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Průšová: Chce být dokonalá!

Silně podmalované oči, propadlé tváře, vystupující žebra. Opravdu propadla bývalá Miss ČR anorexii? Nebo je za tím něco jiného?
Silně podmalované oči, propadlé tváře, vystupující žebra. Opravdu propadla bývalá Miss ČR anorexii? Nebo je za tím něco jiného? (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Po dokonalosti toužící ženy mají na výběr další kosmetický salon, kde se mohou zkrášlovat. Otevřela jej na Malé Straně dr. Irena Eris, a to se vší parádou.

Po dokonalosti toužící ženy mají na výběr další kosmetický salon, kde se mohou zkrášlovat. Otevřela jej na Malé Straně dr. Irena Eris, a to se vší parádou. Včetně bombastické after párty v nedaleké Hergetově cihelně, okořeněné módní show v čele s hvězdami a nerozlučnými kamarádkami Kateřinou Průšovou a Dianou Kobzanovou.

Zatímco Diana hned po přehlídce spěchala do televize na přímý přenos reality show VyVolení, Katka se jala zkoumat přírodní produkty salonu. Jedna z jejích kolegyň a konkurentek v modelingu pak uštěpačně poznamenala: „Kateřina už neví coby. Nechala si zvětšit prsa, naplést vlasy. Chce fotit ve světě a stále hubne. Je mimo a vypadá čím dál víc vyžile.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.