Zpěvák Prince: Koupil si Karlův most! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zpěvák Prince: Koupil si Karlův most!

Prince si na jednu noc pronajal Karlův most. Zpěvák na něj dokonce zakázal lidem vstup, přestože měl zůstat průchozí.
Prince si na jednu noc pronajal Karlův most. Zpěvák na něj dokonce zakázal lidem vstup, přestože měl zůstat průchozí. (Showpix.cz)

PRAHA – Legendární americký zpěvák Prince (49) zakázal lidem chodit po Karlově mostě! V pondělí v noci Prince obsadil jednu z nejkrásnějších pražských památek a jeho produkční se oháněl jakýmsi cárem papíru, že most pro tuto noc patří jen jemu! To se však šíleně spletl. Zřejmě velká suma peněz udolala úředníky, kteří bez debat na jednu noc svěřili most do rukou zpěváka.

Do Prahy přijel Prince natáčet klip a k natáčení si vybral právě Karlův most, který na celou noc obstoupila jeho ochranka. Princovy gorily se rozhodly nikoho na most nepustit! Na to však neměli právo. „Ano, pronajali si 300 m2 na mostě, ale jednou z podmínek bylo, že most musí zůstat průchozí pro lidi,“ řekl nám jeden ze zaměstnanců pražského magistrátu.

Hlídající svalovce podpořil i policista, který rozhodně v danou chvíli nestál na straně zákona. „Nikoho tam prostě nepustím!“ křičel policista, který se postavil za Prince, a to i přesto, že na úřední listině jasně stálo, že most musí zůstat průchozí. Ochranka dokonce málem zaútočila na lidi, kteří se chtěli dostat přes most na druhou stranu řeky. Nakonec však zůstalo jen u sprostých nadávek!

6.9.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.