Karel Gott bude lékařem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott bude lékařem!

Karel Gott jako šéfchirurg.
Karel Gott jako šéfchirurg. (Miloš Schmiedberger)

PRAHA – Karel Gott (68) opět hraje! A tentokrát rovnou lékaře a nemocničního šéfchirurga! Ne, to nejsou scény z nové Nemocnice na kraji města, ale záběry z koprodukčního českoněmeckého detektivního filmu pro děti Taco a králíček televizí Barrandov a MDR, který se včera natáčel v Bohnicích!

Gott tu má za hereckého partnera Ladislava Županiče a malou Němku Leonii Tepe, představitelku hlavní dětské role, s níž se legendární zpěvák v elegantním bílém plášti proháněl před kamerou téměř celé dopoledne! „Je to film pro děti, proto jsem v něm přijal roli opravdu rád. Vždy mě potěší zajímavá příležitost,“ smál se po natáčení Mistr s tím, že byl rád, že mohl hrát i jinou úlohu než zpěváka nebo sám sebe.

Svou roli odehrál v němčině a na obrazovkách bychom ho měli vidět už příští rok! Gottovi filmová kamera vůbec není cizí. Naposledy se před ni postavil roku 2001, kdy hrál Lucifera v pohádce Zdeňka Trošky Z pekla štěstí 2, mihl se však i předloni ve filmu Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště. A na kolik angažování takto hvězdného herce přijde? Ti nejlepší v Čechách si přijdou i na dvacet tisíc za natáčecí den a Karel si určitě »nevydělal« méně!

6.9.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.