Nečekané sexuální přiznání Alexeje Pyška: JSEM EROTOMAN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekané sexuální přiznání Alexeje Pyška: JSEM EROTOMAN!

Alexej Pyško
Alexej Pyško (Foto ara)

Do čtyřicítky byl nezkrotným divochem, kterého lákala každá sukně. Až teď, po letech, Alexej Pyško (62) přiznal, že býval zamlada pěkný proutník. Nebylo to ale podle jeho slov z vlastní vůle! Příroda prostě byla silnější...

Udržet si hvězdu seriálu Rapl nebylo pro manželku Janu vůbec jednoduché. Byl to prý běh na dlouhou trať, který měl nakonec dobrý konec. Dříve se herec poohlédl po každé dívce, ale poté se v něm něco zlomilo.„Já se ženil jako docela zralý člověk, v osmačtyřiceti letech. Do jistého věku jsem byl těžký erotoman, ale nemohl jsem s nikým žít, protože bych to děvče podváděl. Byl jsem velký charakter,“ práskl na sebe český hlas Bruce Willise (64). „Kolik jsem měl žen, ani nespočítám. To po mně nemůžete chtít!“ dodal Pyško s úsměvem na křtu románu pro ženy Potemnělý ráj z pera Markéty Harasimové.

Se svou nynější ženou se herec poznal lehce po čtyřicítce a postupně si uvědomil, že potřebuje zázemí. Z tohoto svazku vyženil i nevlastního syna, se kterým dobře vychází. Vlastní děti už neplánuje a užívá si, že je skoro tři roky dědečkem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.