Královská svatba v Monaku: Dojemný hold babičce Grace Kellyové (†52) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Královská svatba v Monaku: Dojemný hold babičce Grace Kellyové (†52)

Charlotte Casiraghi si pro svůj velký den vybrala náhrdelník po své babičce Grace Kellyové.
Charlotte Casiraghi si pro svůj velký den vybrala náhrdelník po své babičce Grace Kellyové. (Foto ara , Facebook)

O víkendu se dcera monacké princezny Caroline Charlotte Casiraghi (32) provdala za filmového producenta Dimitriho Rassama (37). Nevěsta měla na svatební hostině krásné smetanové šaty a náhrdelník po své babičce, monacké kněžně a bývalé americké herečce Grace Kellyové (†52).

Informace o svatbě zveřejnil knížecí palác na sociálních sítích. Nevěsta oblékla šedé minišaty s mašlemi od návrháře Yves Saint Laurenta a ženich zvolil pro životní událost modrý oblek. Na svatební hostinu, která se konala kousek za hranicemi Monaka ve francouzském sídle Villa La Vigie, Charlotte vsadila na smetanové šaty značky Chanel, změnila účes a na krku měla náhrdelník, který patřil její babičce, kněžně Grace.

Ta ho podle idnes.cz dostala jako svatební dar od monackého knížete Rainiera III. v den svatby v roce 1956. Nevěsta svou babičku připomínala také účesem ve stylu hollywoodských hvězd minulého století.

Charlotte Casiraghi a syn bývalé bondgirl Carole Bouquetové svatbu nejdřív odložili kvůli těhotenství. Vzít se chtěli v létě 2018 v Monaku a následně uspořádat party na italském ostrově Pantelleria, kde Dimitriova matka vlastní velkolepou vilu s vinicí.

 



Přečtěte si
tryskomys
9. 6. 2019 • 11:10

Taky si myslím,že tyto lidi nezajímá jak dlouho jim to manželství vydrží,ale aby se mohli bavit a psalo se o nich....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.