Matušková 10 let po Waldově smrti: Poprvé o svatbě s přítelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Matušková 10 let po Waldově smrti: Poprvé o svatbě s přítelem!

Se svým přítelem Jiřím Plannerem, se kterým Olga létá i do Česka.
Se svým přítelem Jiřím Plannerem, se kterým Olga létá i do Česka. (Foto Aha! – Michal Protivanský, Jaromír Kubů, ara)

V těchto dnech si v Česku připomíná 10 let od smrti manžela Waldemara Matušky (†76). Vdova Olga (70) přitom připouští, že by se mohla znovu vdát. A to za svého aktuálního přítele, Waldova nejlepšího kamaráda Jiřího Plannera (85).

Už několik let se navštěvují a tráví spolu čas. Bývalý provozní ředitel divadla Semafor, který emigroval do USA, žije v Los Angeles, Olga na Floridě. „Zatím spolu nebydlíme, ale je nám vedle sebe dobře,“ přiznala Matušková Aha!. „Známe se přes 30 let a spojuje nás stejný osud. Mně zemřel manžel, Jiřímu žena. Osoby, které pro nás byly nenahraditelné. Proto jeden druhého chápeme,“ svěřila.

Úhybný manévr

Když ale přijdou otázky na svatbu, zpěvačka používá úhybný manévr. „Tohle jsme neřešili, není to na pořadu dne, užíváme si společně strávený čas,“ svěřila Aha!. Zároveň ale připustila: „Jestli to ke svatbě dospěje, tak proč ne...“ dodala vdova po legendárním zpěvákovi.

Přítel odletěl

Olga je právě na návštěvě rodné země, kde se účastní vzpomínkových akcí na Waldemara Matušku. Přiletěla společně se svým přítelem, který ale po týdenním pobytu zamířil zpět do USA. „Jiří o víkendu odletěl, já se vracím 2. června,“ svěřila Olga. Tu dnes čeká rozhovor v Českém rozhlase Dvojka a v pátek večer pak hostování na koncertu Heleny Vondráčkové (71) v Chrudimi.



Přečtěte si
nemocna
27. 5. 2019 • 23:08

úplně se zbláznila, vdávat se? to už zapomněla na Valdu? nikdo jej nenahradí a v těch rokách, sama není, má syna a za chvíli vnoučata , to se přijela po 10 letém výročí úmrtí rozloučit s Valdou mám jiného ? to si nezaslouží

defakto
27. 5. 2019 • 20:41

... to by se Walda divil ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.