Harry, dej si bacha! Tohle se ti s Meghan může stát také. Detaily z její minulosti odhaleny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Harry, dej si bacha! Tohle se ti s Meghan může stát také. Detaily z její minulosti odhaleny

S Meghan bude mít Harry ještě určitě veselo!
S Meghan bude mít Harry ještě určitě veselo! (Profimedia)

Vévodkyně ze Sussexu se stala v momentě, kdy navázala vztah s pricem Harrym (34), ostře sledovanou hvězdou. Všechny, kdo milují britskou královskou rodinu, nezajímá jen její současnost, ale také prahnou po detailech z minulosti. Ty teď přináší nový dokumentární film.

Bývalé nepříliš proslulé herečce se povedl, pokud jde o Harryho, mistrovský kousek. Nebyla nejmladší, její minulost je v lecčems skandální, navíc už v minulosti jednou vdaná byla! Jejím prvním mužem byl hollywoodský producent Trevor Engelson, s nímž se rozvedla roku 2013.

O svém nevyvedeném manželství mluví manželka britského prince jen málo a nerada. Nový dokument s názvem Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood, který produkuje televizní stanice Channel 5, ovšem rozlouskl, co je rozdělilo. Oficiální stanovisko rozpadu jejich manželství znělo: Neslučitelné rozdíly.

Podle tiskové mluvčí královské dvojice Ashley Piersonové dvojici rozdělila Meghanina herecká kariéra. „Byli spolu sedm let, z toho dva roky svoji. Problémem manželství byla vzdálenost. Jen co se vzali, dostala Meghan práci v seriálu The Suits a pobývala v Torontu, zatímco Trevor byl v Los Angeles. Tento vztah jednoduše nevydržel,“ prozradila Ashley.

Perličkou pak je, že její první manžel se oženil jen pár dnů poté, co Meghan porodila syna Archieho.

Británie mohla na začátku května konečně jásat. Meghan porodila syna Archieho: 

Video se připravuje ...

Nejlepší dokumentární filmy roku 2019



Přečtěte si
tryskomys
20. 5. 2019 • 16:47

Vždyt ,jak se dostávají role v Americe,takových her.­...béč­kovýc­h,ja­ko MM je tam už MOC,stačí si připomenout její deník herečky jak se propostelovala sama,není co řešit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.