Tydýt Pavlásek: Vyfoukl roli Dvořákovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tydýt Pavlásek: Vyfoukl roli Dvořákovi!

Lukáš Pavlásek
Lukáš Pavlásek (Instagram)

Nekorunovaný král českých vodníků Pepa Dvořák (77) má následovníka! Zelený fráček i vlasy po něm převzal Lukáš Tydýt Pavlásek (40). Jako hastrmana si ho vybral Zdeněk Troška (65) do své chystané pohádky Zakleté pírko.

Tydýt už má za sebou kamerové a kostýmové zkoušky. „Když mi Zdeněk Troška nabídl tuhle velkou roli, tak mě to samozřejmě potěšilo, a hlavně polichotilo, protože jsem si vždycky říkal, že vodníky hraje výborně Pepa Dvořák. Je pravda, že to žezlo se musí předat dál a já jsem rád, že se vzpomnělo na mě,“ pochvaluje si finalista StarDance.


Spokojen je i sám režisér. „Vodník v této pohádce je v podstatě druhou hlavní postavou, doprovází Aninku na cestách a pomáhá jí v překonání nečekaných překážek. Je to milý, usměvavý, veselý, zelený chlapík, kterému chutnají buchty s mákem, víno a jahody,“ prozradil Troška, pro něhož jsou vodník a čert nejoblíbenější pohádkové bytosti.

První klapka padne příští týden a do kin by se nová pohádka měla dostat už koncem letošního roku!

 Pomatený rozhovor s Lukášem Pavláskem o StarDance! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.