Zastání našel Brodský junior u Brejchové: Dálkové usmiřování po telefonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zastání našel Brodský junior u Brejchové: Dálkové usmiřování po telefonu

Jana se stala Markovou obhájkyní.
Jana se stala Markovou obhájkyní. (Foto Profimedia.cz, ara)

Herce Marka Brodského měl legendární herec s tanečnicí Boženou, zvanou Bíba (96). Jako většina puberťáků měl ale doma junior problémy a tak raději zdrhal za novou partnerkou svého táty. Proč?

„Máma pocházela z dobré rodiny, kde základem výchovy byly francouzština, klavír a etiketa. Francouzštinu jsem se učil také soukromě osm let dvakrát týdně, jenomže v blbém věku, takže jsem to nenáviděl stejně jako spolelčné obědy, při nichž jsem poslouchal věty typu "Jak držíš tu vidličku?" nebo "Dej lokty od stolu," vzpomínal na pubertu Marek Brodský (59) podle magazínu Retro Originál.  Není divu, že brzy začal z domova utíkat...

 

„Jenže jsem byl srab - vždycky jsem byl dva dny statečnej, a pak jsem skončil u táty. Navíc Jana Brejchovámi byla věkově blíž než moji rodiče, a tak byla moje velká obhájkyně. Bojovala za mý dlouhý vlasy i za vodrbaný džíny. Táta pak tajně volal mý mámě a došlo k dálkovému usmiřování," dodal Marek. Jeho maminka po krachu vztahu s Vlastimilem Brodským (†81) tehdy žila  s publicistou A. J. Liehmem (95). 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.