NEČEKANÉ! Miroslav Etzler - KONEC V ORDINACI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

NEČEKANÉ! Miroslav Etzler - KONEC V ORDINACI

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (Aha! Martin Hykl)

Po dvou letech konec v Ordinaci v růžové zahradě! Tak se rozhodl Miroslav Etzler (54). Představitel lékaře Karla Rytíře zažádal, aby ho autoři ze seriálu poslali pryč. Nechají ho odjet do Paříže.

Za hercovým rozhodnutím stojí tři lásky. „Rozhodl jsem se udělat si pauzu a věnovat se rodině a divadlu,“ prozradil Aha! herec, který nade vše miluje partnerku Helenu (36), desetiměsíčního syna Samuela a také divadelní prkna. S jeho odchodem ze seriálu se přitom zatím nepočítalo. „Na moji žádost mě z Ordinace vypsali a moji postavu nechávají na dlouho odjet do Paříže,“ svěřil herec, který si tak nechává otevřená zadní vrátka.

V seriálech totiž platí pravidlo, že dokud před kamerou postava neumře, může se kdykoliv vrátit. A to bude zřejmě i případ Etzlera. V blízké budoucnosti to ale podle jeho slov nebude. „Chci si udělat takové seriálové prázdniny,“ dodal. „V současné době dotáčí poslední scény a na obrazovkách by se měl objevovat do konce sezóny,“ prozradila Aha! dobře informovaný zdroj z televize Nova.

Nehlídá se 

Miroslav Etzler si tak odpočine od náročného kolotoče i lékařského prostředí, se kterým už od svého vstupu do kamenické nemocnice na začátku roku 2017 bojoval. „Jako pacient jsem špatný, bojím se, strašně. Já vidím jehlu a už se mi dělá mírně nevolno,“ přiznal herec, který ale na druhou stranu všechny zaměstnance ve zdravotnictví obdivuje.

„Mám celoživotní obsesi, že mám rád lékaře. Hrát ho je pro mě závazek i vzácná možnost nahlédnout do jejich světa. Kolikrát musí pracovat s lidmi, kteří jsou jim třeba nesympatičtí, vidí je ve stádiu choroby, kdy nevypadají libě, zapáchají, mají bolesti, pláčou,“ svěřil herec, který ale sám na lékařskou péči kašle.

„Můj otec zemřel na rakovinu, já se ale zdravotně vůbec nehlídám. U lékaře jsem třeba s chřipkou nebyl asi 20 let. Marně vzpomínám, jestli jsem někdy rušil natáčení nebo divadlo, asi ne. Ale ta doba přijde, kdy se nezvednu z postele,“ prozradil na sebe Etzler.

Na prvním místě je syn!

Jakmile má Etzler volný čas tráví ho se synem Samuelem, okolo kterého se točí celý jeho svět. O čemž svědčí i jeho Instagram. „On je takové zázračné dítě, protože už teď se na nás i svět dívá s optimismem a září z něj štěstí. Víte, on spí dvanáct hodin denně a zbytek dne se usmívá, k radosti mu stačí třeba pohled na vodu, jak se hýbe a je naprosto spokojenej. Prostě je to dítě, které má viditelně rádo život,“ pěje ódy na Etzlera juniora.

 Miroslav Etzler přiznal konec v Ordinaci! Co se stalo? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mandalaj
29. 4. 2019 • 12:53

Už jenom ten název Ordinace v růžové zahradě je přihlouplý. Epizody tak
nějak mimo normálního žití, takže se už roky na to nedívám a nebudu. Je
tolik krásných, zajímavých, čtivých knih, které jsem přečetla a ještě
nepřečetla, hurá na ně. 

6010
29. 4. 2019 • 10:05

Čtu příspěvky a co člověk, to názor.Mně se pan Etzler líbí, právě až v tomto seriálu jsem mu přišla na chuť.Bude mi tam chybět.A pan Rychlý, či Heluš s Bobem, tak ti jsou tam jedineční.Ti prosím ať nikam neodcházejí, na nich to tam stojí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.