Ivana Gottová vzala zpátečku: Po 40 měsících nevraživosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Gottová vzala zpátečku: Po 40 měsících nevraživosti!

Ivana Gottová
Ivana Gottová (M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv)

Tři roky trvalo než Ivana Gottová (43) a Milan Drobný (74) zakopali válečnou sekyru. Kvůli tomu, že si Drobný pustil pusu na špacír a nařkl Ivanu z toho, že Slavíkovi blokuje telefon, byl oheň na střeše. Nyní to však vypadá, že je vše při starém a manželka slavného zpěváka Drobného pozvala na Bertramku.

Usmiřovací snídani skládající se z palačinek si dali Karel Gott (79), Milan Drobný a Ivana Gottová. „Byl jsem na Bertramce asi po čtyřech letech. Jsem moc spokojený, viděl jsem, jak se Ivana o Karla hezky stará. Navíc mi vysvětlila, že ho tenkrát skutečně upozornila, že má nepřijaté hovory…

Povídali jsme si kvůli knize, která vyjde k letošním osmdesátinám. Ivana dokonce sehnala na škole naše vysvědčení,“ rozpovídal se Blesku Drobný, který s Gottem studoval konzervatoř a zná se s ním tak neskutečných 59 let. „Bylo to pěkné odpoledne. Jsem moc rád, že jsme se s Karlem viděli a že se vztahy urovnaly,“ dodal zpěvák, který v roce 2015 vyzradil okolnosti stavu Gotta bojujícího s rakovinou mízních uzlin, bez souhlasu jeho ženy Ivany.

 Vyostřený spor mezi Gottem a jeho dcerou! A co bude s ostatky Daniela Nekonečného?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.