Svátková z Gangster Ka: Na manžela vystrčila vzteky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svátková z Gangster Ka: Na manžela vystrčila vzteky...

Vlastina s manželem
Vlastina s manželem (instagram.com)

Na chvíli vypnula kamery a už byl oheň na střeše! Vlastina Kounická Svátková (37) se s manželem, filmovým producentem Jiřím Kounickým (38) jen tak nehádá, když jde ale o jeho kontrolu nad majetkem, musí být na pozoru.

Jejich dům je totiž plný kamer k prasknutí. „Můj muž má potřebu mít všechno pod kontrolou. Všechno má rigidně seřazený. Když si vezmu z jeho stolu tužku, hned to zjistí. A když se v jeho pracovně vozím na židli ze strany na stranu, má to na kameře – i s mým vystrčeným prostředníčkem,“ svěřila se hvězda filmu Gangster Ka.

Se zlou se ale potázala, když se po manželově odchodu do práce rozhodla kamery vypnout. „Hned mi volal a ptal se, proč jsem to udělala. Protože nechápu, proč je zapnutá kamera, když jsme všichni doma,“ popsala Vlastina první vážné rodinné drama. Přestože usmíření přišlo do hodiny, za trest prý její muž dostane kameru na toaletu!

 Vlastina Svátková z GangterKy: Z bulimie jsem se musela vypsat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.