Prapodivná mánie Tomešové z Ulice: Prsa musí okamžitě ven | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prapodivná mánie Tomešové z Ulice: Prsa musí okamžitě ven

Michaela Tomešová
Michaela Tomešová (Foto pro Aha! - profimedia.cz)

Zpěvačka a herečka Míša Tomešová (27) je sedm měsíců po porodu druhého syna opět ve formě a vypadá skvěle. Jelikož výchova dvou dětí a práce jí dávají zabrat, snaží se být co nejvíce praktická, a to i v případě, že jde o oblečení.

 Hvězda seriálu Ulice se předvedla v sexy průhledném topu, který nejen, že byl odvážný, ale také velmi praktický. "Pro mě je nejdůležitější, aby se z outfitu co nejrychleji dala vyndat prsa kvůli kojení. A to splňuje," řekla webu Super.cz s úsměvem.

"Babička mi říkala, že mě někde viděla a vypadám jako stará mladá, ať se prý oblékám jako dřív. Jsem matka, ale jsem to já. Tak takhle to je," svěřila se Tomešová webu.

Přestože to herečka neměla ze začátku jednoduché, k výchově dětí se přidal nepříjemný ekzém a zafačovaná ruka, nyní je vše na dobré cestě a péči o děti zvládá výborně. "Je to dynamické. Dělám hodně věcí najednou. Díky tomu, že pracuju, tak takhle dobře zvládám děti. Při práci si odpočinu a pak mám na ně hodně energie," řekla Tomešová Super.cz.

 Herečka Míša Tomešová během focení titulní strany pro časopis Maminka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.