Jiří Adamec a Jaromír Hanzlík: Přijdou o miliony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Adamec a Jaromír Hanzlík: Přijdou o miliony?

Jaromír Hanzlík s Jiřím Adamcem na place.
Jaromír Hanzlík s Jiřím Adamcem na place. (Bioscop)

Režisér Jiří Adamec (70) přiznal, že společně s hercem Jaromírem Hanzlíkem (71) investoval nemalou sumu peněz do filmu Léto s gentlemanem, a to dokonce ze své vlastní kapsy. Oba tím velmi hazardují a nezbývá jim než čekat, jaký úspěch film přinese.

Jakožto producentům velmi záleží, aby film zaznamenal úspěch, jelikož oba do filmu vložili vlastní peníze. „Ano, my jsme opravdu fyzicky přinesli z domu peníze. Já jsem si tedy osobně poměrně dost půjčil, ale to nevadí. Prostě jsme do filmu vložili vlastní prostředky a doufáme, že diváci přijdou do kin a že se nám alespoň něco z těch prostředků vrátí,“ řekl týdeníku Sedmička Adamec.

Jejich rozhodnutí bylo velmi neobvyklé a riskantní, většinou se totiž čeká, než se na film získají peníze prostřednictvím reklamních prostředků nebo firem. Samozřejmě Hanzlík a Adamec neplatili celý rozpočet, ale rozhodně do filmu neinvestovali malou částku.

„My jsme pouze dorovnávali rozpočet, ve kterém nám chybělo, řekněme, šest milionů korun. Když jsem ty peníze chtěl přinést do rozpočtu filmu, tak jsem je doma neměl. Ale měl jsem několik možností, kde jsem ty peníze mohl získat, také jsem si je půjčil a do toho filmu jsem je rád dal,“ svěřil se týdeníku Sedmička Hanzlík.

„Pokud se mi ty peníze nevrátí, nestane se nic. Rodina se nepoloží. A protože jsem nějaké peníze vydělal a nějaké investoval, udělám to tak, aby se všechno srovnalo a život šel dál. Rozhodně to nikdo nepocítí, jenom prostě některé peníze mizí v radosti, kterou jsem si udělal,“ řekl Adamec týdeníku Sedmička.

 Na video s Jaromírem Hanzlíkem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
defakto
26. 11. 2021 • 18:18

... ten Hanzlíkův film je hrozná hovadina , to nemohl zachránit ani režisér Adamec .

ivoadler
3. 3. 2019 • 11:16

Neúspěch jim přeju. Silně. Ale jako metoda to není špatný. Chceš točit? Dej do toho svý prachy.

-bello-
3. 3. 2019 • 00:50

No, točit začali za Krnáčové, možná na "pílíř kultury " Adamce přihodila grant. V muzikálu pohořel a tady si ukrojil krajíc setsakra velkej. Nikdo nemá na od Chytilové "Fauna " ---- ----- ----- ----- A pode mnou nick bello je trapnej.Dávat si podobný nick mému je záměr ?! Nic novýho, tohle už tu bylo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.