Rozpolcená Čvančarová: Tragédie přinesla miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozpolcená Čvančarová: Tragédie přinesla miliony

Její smrt Jitku doteď velmi bolí...
Její smrt Jitku doteď velmi bolí... (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Instagram.com, ara)

Herečka Jitka Čvančarová (40) si musela odžít velmi bolestné období. Po smrti tatínka odešla do nebe v roce 2017 i její milovaná maminka. To s sebou přineslo i neodkladnou skutečnost, že se s bratrem Petrem (44) museli podělit o poměrně rozsáhlou pozůstalost.

Podle časopisu Sedmička už dědické řízení dospělo do finále a herečka, která teď září v seriálu MOST! i Černé vdovy, se stala díky smutným okolnostem velmi majetnou! Čistá hodnota pozůstalosti prý byla podle tohoto týdeníku vyčíslena na 2 700 000 korun, přičemž herečka získala ještě řadu velmi lukrativních akcií a podílových listů. A k dědictví připadly i nemovitosti.

Rovným dílem byl mezi Jitku a jejího bratra údajně rozdělen pozemek v katastrálním území Kly, podíl ve výši ½ na pozemcích, jejichž součástí je rodinný dům v Mělníku v ceně skoro 2 miliony korun.  K tomu prý sourozencům Čvančarovým náležely peníze z maminčiných účtů a stavebního spoření, kde byla podle Sedmičky částka přesahující půl milionu korun.

S bratrem se pak prý Jitka na konci listopadu dohodla, že si nechá dům po mamince a k němu náležející pozemky, a bratrovi nechá dům na náměstí, který vlastnili napůl. Ten ji prý podle týdeníku prodal pomyslnou polovinu za 3,5 milionu korun.

Herečka Jitka Čvančarová nazpívala společně s ostatními aktérkami v hlavním rolích i úvodní znělku k seriálu Černé vdovy: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
k.eirasubh...@...
21. 2. 2019 • 19:36

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

josefvyskoc
21. 2. 2019 • 12:00

Pisalek asi bere hlavne kokain. Jinak by v tyhle zumpe dlouho nevydrzel. A pak mu to takhle blaboli!

aveneta
21. 2. 2019 • 11:11

Dědiství.... tam jsou často těžké problémy, jelikož dědicové obvykle logicky mladší si neuvědomují, že je za pár let potká každého a chovají se jako by zde byli navěky...to se těžce mýlí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.