Děsivé přiznání! Pohlreich v zajetí hrůzy, zvracení a volání rychlé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Děsivé přiznání! Pohlreich v zajetí hrůzy, zvracení a volání rychlé

Pohlreich na zámku
Pohlreich na zámku (TV Prima)

Na televizních obrazovkách je to drsoň, co se s nikým a ničím nemaže. Za hrubou slupkou je to ale člověk jako každý druhý. 

„Přepísknul jsem to s prací. Byl jsem pod obrovským tlakem, když jsem začínal podnikat. A měl jsem to, čemu se říká panická ataka. Nevyhnulo se to ani mně," bez obalu přiznal jednašedesátiletý Zdeněk Pohlreich deníku N. A prý bylo ještě hůře!

„Otevírali jsme to tu v roce 2007. A v roce 2008 jsem si dvakrát volal rychlou… Bylo mi zle. Byl jsem na tom tak blbě, že jsem se cestou do práce – měl jsem to autem 25 kilometrů – třeba třikrát pozvracel. Z nervů. To byl neklamný důkaz, že je něco špatně. Tělo mi muselo dát takhle najevo, co jsem nedokázal pobrat hlavou. Nějak jsem se z toho vysekal. Šel jsem k doktorovi, dal mi nějaký prášky na úzkosti. Měsíc jsem to bral. Pak se mi ulevilo. Přidal jsem k tomu trochu úpravu režimu a vůli a ono to odešlo, jak to přišlo. Ale to jsem byl mezi těma šťastnějšíma," popsal následky enormního pracovního přetížení Pohlreich. 

 



Přečtěte si
l.amatrish...@...
20. 2. 2019 • 23:06

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.