Karel Gott - Bojí se o život! Najal si ochranku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott - Bojí se o život! Najal si ochranku!

Karel Gott
Karel Gott (: Archiv)

PRAHA – Karel Gott si najal dva bodyguardy! Po návratu z dovolené v Itálii musel řešit hrozby, zřejmě ze strany ruské mafie. Několik dnů se tak od něho ani na krok nehnuli dva ozbrojení strážci, a Gott dokonce doporučil své ženě Ivaně, aby nikam nejezdila s malou dcerkou Charlotte.

Nebezpečí, zdá se, už pominulo, o víkendu se Karel Gott pohyboval zcela bez ochranky. „Co vedlo Karla k tomu, že si najal osobní srážce, nemohu prozradit. Souviselo to ale s Rusy nebo Ukrajinci. Ne že by se Karel nějak zapletl, ale jeden z jeho kamarádů měl s nimi problémy. Pokud vím, tak Karel policii nekontaktoval, i když o tom uvažoval. Rozhodně ale není žádný paranoik, že by za každým rohem viděl nějakého útočníka,“ potvrdil Aha! jeden z Gottových známých.

Sám Gott nedávno sepsal novou závěť. „Myslel jsem na to, co by se stalo s Charlotte a Ivanou, kdyby se mi něco stalo a už bych tady nebyl. Myslel jsem na to ale jen do chvíle, než jsem sepsal závěť. Kdo příliš přemýšlí o smrti, s tím to nedopadne dobře,“ nechal se nedávno slyšet Karel Gott.

Karlu Gottovi se doposud problémy se zločinci vyhýbaly. Snad kromě vykradení jeho domu. „Největší strach jsem měl ale v roce 1981, když jsem dostal dopis od jakési Charty 82. Bylo tam napsáno, že pokud nezaplatím tři miliony, tak mě zabijí. A kdybych utekl do zahraničí, tak by si mě prý našli. Protiteroristická správa tenkrát vypátrala psací stroj, na kterém byl dopis napsán. Patřil jednomu z referentů Pragokoncertu,“ dodal Karel Gott.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.