Největší PONÍŽENÍ Adély Vinczeové: Toto by jiné ženy nevydýchaly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Největší PONÍŽENÍ Adély Vinczeové: Toto by jiné ženy nevydýchaly

Chudák Adela...
Chudák Adela... (TV Markíza)

Slovenská televize přišla s novou zábavní show, kde v jednom kole musely pozvané celebrity hádat, kdo z trojice převlečených hostů je pravým transvestistou, který si říká Klaudie. Slovenský herec Juro Kemka před všemi vyřkl nemístný žert na adresu slavné moderátorky.

Kdo je pravý transvestita měli uhodnout pozvaní pánové Robo Jakab, Juraj Kemka, Lukáš Latinák a Marián Miezga. Muži se během show pustili do vášnivé diskuze, která skončila pořádným trapasem. „Typově je to Adéla Vinczeová. Adéla to je,“ vypustil dle pluska.sk z úst Juro Kemka a moderátorku totálně zesměšnil. I když má Vinczeová, dříve Banášová, velký smysl pro humor a sama si ze sebe umí udělat legraci, slova slovenského herce jí musela být proti srsti. Přeci jen žádná žena nechce být přirovnána k transvestitům. Za ubohou hlášku čekalo Slováka ve studiu jen trapné ticho.

 Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová!  Blesku řekla proč

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Irena1958
2. 2. 2019 • 10:16

Ze Slovenska tu máme plno migrantů, takže jsme se s tím už smířili... Nakonec, pro plno lidí je to jediná cizí řeč, které rozumí...

Snehulienkalesna85
1. 2. 2019 • 22:57

Adela je úžasná a vtipná moderátorka, Juraj Kemka zlý herec. Tak asi preto si potreboval takto primitívne dvihnúť ego. Nuž čo...divák nie je hlúpy, na hlúposti sa nesmial.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.