Raper Radek Banga pohřbil matku (†58)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Raper Radek Banga pohřbil matku (†58)!

Radek Banga alias Gipsy
Radek Banga alias Gipsy (Foto CNC - Karel Kopáč)

S velkou bolestí v srdci se musí vyrovnat Radek Banga (36), známý pod pseudonymem Gipsy. Začátkem roku mu zemřela maminka Anna (†58).

„Bohužel dne 18. 1. vydechla maminka naposledy a dnes jsme ji výhradně v okruhu nejbližších pohřbili,“ napsal raper v úterý na sociálních sítích. Původně si chtěl smutnou událost nechat sám pro sebe. Po pohřbu však pocítil povinnost o smutné události informovat všechny, kteří osobně Annu Bangovou znali. 

„Byla mladá a odešla dost předčasně, ale byla již tak paralyzována nemocemi, že se jí smrt stala v podstatě vysvobozením,“ svěřuje Gipsy.

„Nyní je již na lepších místech blíž k pánu Bohu,“ dodává. Ve zpěvákově statusu nechybělo ani poděkování za uctění maminčiny památky a informace o uložení do rodinné hrobky. „Budeš nám navždy chybět, mami“ – těmito slovy ukončil příspěvek.

Radek Banga o své rodině a vztahu s romskou komunitou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
haha
31. 1. 2019 • 21:42

bože ty jsi primitiv napsat něco takového o něčí smrti hodnotíš něčí úroveň a přitom jí ani nedosahuješ

travina
31. 1. 2019 • 13:20

Jestli jsi aveneto žena, tak jsi velká KRÁVA, pokud chlap, tak jsi za ten příspěvek korunovaný VŮL

nikal
31. 1. 2019 • 11:15

.. komické..... když si "běloch/běloška", který nikdy něžil na ulici a vůbec nic nedokázal myslí, že se někdo snaží žít v jeho "levlu" a udržet se v něm bude pěkná fuška... v tým levlu žít je naprostej hnus, v tom by chtěl žít akorát neúspěšnej závistivej sr.áč, kterým nejspíš jsi, když jsi dokázal/a napsat tento příspěvek pod článek o smrti něčí mámy... udus se v tom svým mozkosádle, který máž evidentně v palici

aveneta
31. 1. 2019 • 09:50

Komické...když si "hnědočech" který jak udává žil na ulici a byl rád za krajíc chleba po pár letech vyskočí tak vysoko a chce žít nadstandarně. no asi mu ekonomický rozbor nic neříká....pravda, dnes již o ten krajíc chleba žebrat nemusí, má svojí kapelu, vydělal si i ve Star Dance, ale nějak mu to vlezlo do hlavy i tím, že si vzal tzv. bílou ženu a poznal i pár celebrit. No, hlavně že není na dávkách a uživí se, ale takový vysoký level v kterém se vzlíží bude pěkná fuška....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.