Patrasová kápla božskou: Nejdřív Felixův rozchod s Gelemovou, pak studená sprcha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová kápla božskou: Nejdřív Felixův rozchod s Gelemovou, pak studená sprcha

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (Blesk - Martin Hykl)

Herečka Dagmar Patrasová (62) přiznala, co se dělo před osudnou autonehodou, kvůli které přišla o práci a dobrou pověst. Jakmile se o události dozvěděli novináři, začali Dádu pronásledovat a ona bezmyšlenkovitě natropila spoustu chyb. Proč řídila opilá?

„Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu,“ svěřila se Sedmičce Dáda tři týdny poté, co způsobila v opilosti autonehodu. Herečka si také postěžovala na pracovníky známé komerční televize s tím, že ji jen využili, a když jim poskytovala informace, si ji nahrávali bez jejího vědomí a pak záznam sestříhali tak, jak se jim zachtělo. Za jejím alkoholovým přešlapem prý může chování Felixe Slováčka a nezdařené Vánoce.

„Dal mi dárky, choval se ke mně moc hezky a říkal mi nádherné věci. Pochopila jsem z toho, že se s Gelemovou rozešel a chce se vrátit. Samozřejmě že mě to potěšilo. Jenže pak jsme se rozloučili a o pár hodin později mi někdo poslal fotografii, jak se svou milenkou stojí u vánočního stromu v jejích rodných Budějovicích… Ano, pila jsem. A přiznávám, že jsem pila hodně… Moc jsem toho nenaspala. Někdy nad ránem jsem si šla lehnout, nemohla jsme usnout – a když jsem konečně usnula, probudil mě syn s tím, že mi chce připomenout, že dnes hrajeme. V panice, abych nezmeškala představení, jsem proto hned popadla věci a sedla do auta…,“ popsala celou nešťastnou situaci Patrasová, která se ještě nevzpamatovala z odchodu jejího manžela a sama doma trpí.

 Dáda Patrasová poprvé po vánoční bouračce na veřejnosti! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
22. 8. 2019 • 18:25

Nechápu, proč se už dávno nerozvedla. Tohle je jenom trápení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.