Vondráčková kontra Plekanec: Dusno u soudu v Kanadě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková kontra Plekanec: Dusno u soudu v Kanadě

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec (profimedia.cz)

Již druhé stání rozvodové tahanice Vondráčkové a Plekance se uskutečnilo v kanadském Montrealu. Dle informací extra.cz se slavný hokejisty snažil přesvědčit instituci o tom, že jen český soud má právo v jejich rozvodu zasahovat. Co se dělo dál?!

„Lucka tam byla i s Martinou Adamcovou. Byla tam jako její podpora. Přece jen to není lehké období. Co vím, tak doteď se tam hlavně řešila různá předběžná opatření, aby se otci přikázalo platit, co podle nás platit má,“ řekl extra.cz kamarád Lucie Vondráčkové, která se již podruhé setkala s budoucím bývalým manželem u soudu. Zpěvačka v Kanadě požádala o ohromnou sumu!

Po Plekancovi chce více než 100 milionů korun za sedm let manželství, a to především za to, že se musela vzdát aktivní kariéry v Česku. Dále také žádá o vyplácení výživné pro choť v hodnotě přes půl milionu korun měsíčně. To se hokejistovi a právníkům zdá, jak se říká, přitažené za vlasy a soudí, že Plekanec dává už nyní víc financí, než by mohla Vondráčková žádat.

Lucie Vondráčková dostala předčasný dárek k Vánocům. Čím ji potěšili fanoušci? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
12. 1. 2019 • 11:56

Lépe řečeno - služku.

fany22
11. 1. 2019 • 18:03

Sama Lucka chtěla jen výživné na děti... ale někdo ji donutil? vy jste fakt nemocná

Dnesjekrasnyden
10. 1. 2019 • 16:56

Zatím nevypadá, že by odrala manžela, když ten neplatí ani soudem určené alimenty na děti. Jen naprostý zmetek opustí děti, vystěhuje z jejich domova a nedá jim ani peníze na obživu. Milionář. Pěkně se odkopává. Každý má pečovat o své děti které zplodil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.