Hvězda seriálu MOST skončila v base za loupežné přepadení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda seriálu MOST skončila v base za loupežné přepadení

Herci z seriálu Most.
Herci z seriálu Most. (Facebook)

V novém seriálu Most herec romského původu Zdeněk Godla okamžitě zazářil. Jeho soukromí ale nevinností zrovna nesvítí. Herec má „na triku“ i hodně drsné kousky.

V seriálu Most, který odstartovala Česká televize, hraje kamaráda Luďana, jehož představitelem je  Martin Hoffman.  K zásadní roli ale vedla cesta trnitá. Bohužel protkaná i kriminální minulostí. Herec, který trvale žije v Chomutově, si totiž odseděl pět a půl roku za loupežné přepadení!

„Šel jsem s kamarádama, mělo se pít na Josefa a my to slavili už tři dny dopředu se čtyřma Josefama… Kamarád řekl, že někam vlezeme, že je tam plno chlastu. Nevěděli jsme, že tam někdo je. A bylo to,“ přiznal své jednání za hranou zákona v rozhovoru pro E15. Na správnou cestu ho pak prý navedla manželka, s níž má dvě děti.

„Když jsem šel ven, měl jsem jedno předsevzetí. Řekl jsem si, že si okamžitě najdu ženu. Hned rodinu a prostě mě to bude držet. Našel jsem si takovou, která je pedantka a držela mě co nejdál od kamarádů,“ svěřil se. Zároveň podotkl, že díky ní je tím, čím je teď. Ze začátku jejich vztahu ale prý andělem zrovna nebyl. Chodil do hospody, hrál na automatech... Dle jeho slov mu ale manželka všechno zatrhla. Řekla prý prostou větu: „Vyber si. Buďto já, nebo tvoji kamarádi a tvoje gamblerství.“ V tu chvíli tak údajně bylo jasno.

Herec v rozhovoru pro E15 také prozradil, že když hraje záporáky, může čerpat z vlastního života. „Připomene mi to: Takhle ses choval, parchante! Takže víš, co máš dělat.“ řekl. Na rovinu ještě dodává, že si nikoho nevážil. „Byl jsem špatnej člověk,“ uzavírá povídání.

 Na trailer k seriálu Most se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.