Splín Václava Kuneše: S Kloubkovou bydlet nemůže. Jak to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Splín Václava Kuneše: S Kloubkovou bydlet nemůže. Jak to?

Zamilovaný pár se snažil napodobit i stejný výraz jako v 90. letech.
Zamilovaný pár se snažil napodobit i stejný výraz jako v 90. letech. (Foto archiv K. Kloubkové a TV Nova)

Nahlas už přemýšlí, že ji po roce vztahu navlékne snubní prstýnek. Jak choreograf Václav Kuneš (43) ale prozradil, svou lásku Kristinu Kloubkovou (42) pod jednou střechou ještě nemá. Se stěhováním pořád otálí a svého bytu se nechce vzdát. 

Teprve nedávno oslavili první výročí a začali plánovat společnou budoucnost. Tanečník už sice otevřeně mluví, že by moderátorku rád pojal za manželku, zatím ale nedokázal vyřešit to nejpodstatnější. Sestěhování do jedné domácnosti.

Jde to pomalu

„Spousta lidí se diví, že ještě po roce spolu nebydlíme, ale ono to úplně nejde. Je tam spousta technických, praktických věcí, které se musejí vyřešit. Jde nám to ale pomalu, musíme se tomu víc věnovat,“ prozradil Kuneš Luxury Prague Life.

Nejde jen o ně

„Hledat společné bydlení také není úplně jednoduché. Každý máme svůj byt, co s tím? Člověk to musí pořádně domyslet, nejde totiž jen o nás, ale i o Jasmínku, začala teď chodit do školy,“ vymlouval se i na šestiletou dceru Kloubkové. Není to přitom tak dlouho, co se moderátorka deníku Aha! svěřila, že by rádi ještě stihli společné miminko.

Další dítě

„Jasmínka by si přála sourozence a my bychom jí to rádi splnili. Necháváme tomu volný průběh. Přece jen už mi bude dvaačtyřicet, tak nevím, jestli to ještě vyjde,“ přiznala. Hned, jak se ale Kuneš vrátí z Japonska, kam odjel za jedenáctiletou dcerou Aine, měli by radši začít plánovat hnízdečko lásky.

Šikovný tanečník

Tanečníkovi se poslední dobou pracovně daří. Kromě porotcování ve StarDance a vyprodaných představení jeho souboru 420People si pěknou sumu dokáže přivydělat i v Japonsku, kde má práci většinou přes léto. „Mám tam k dispozici celý orchestr a krásné divadlo, místo, kde zkoušet, a fantastické tanečníky. Práce tam není moc, ale když už je, tak je velmi dobře placená,“ přiznal.

 Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Druhé dítě? Už se o něm bavíme

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
28. 12. 2018 • 16:45

Starej se o svůj prázdný život smutný šmudlo a ne o ostatní

vemenozmojistary
28. 12. 2018 • 15:59

Koubková, docela hruza 👎 Pohyby má ladné jak sekačka na trávu, chytrá taky není. Ani se Kubešovi nedivím, že ji tahá za fusekli 😂 Víme svoje, že Kuneši? 😂 ♥️😘🍷

ivoadler
28. 12. 2018 • 12:46

S Kloubkovou to není jednoduchý, chce jenom tanečníky a navíc partnerství nesmí ohrozit její kariéru. Takhle se dítěte nedočká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.