Jágrova milenka: Štve mě, je jako děcko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jágrova milenka: Štve mě, je jako děcko!

KARLOVY VARY – Děti a Jaromír Jágr (35)? Inna Puhajková (21) jeho otcovským schopnostem moc nevěří! Ona sama si zřejmě dokáže představit, že by už mohla mít miminko, zato Jaromír.


On slavil sám, ona ho hledala a...

..
„On má pořád takovou tu dětskou dušičku a myslím, že mu vyhovuje, že ještě nemá děti,“ prozradila Aha! Inna, která Jaromíra doprovázela na udílení cen Zlatá hokejka.

Podle smutných pohledů a zoufalých telefonátů mohl kdekdo poznat, že Inna si večer neužila. Vedle Jaromíra působila jako ozdoba, kterou obdivovali všichni ostatní, jen ne Jágr. Za večer se dočkala jen pár polibků. Když si pro Jágra přijel kočár, Jaromír si vedle Inny sedl až po donucení kamaráda. „Kam si sedáš, snad si sedneš vedle Inny,“ upozornil ho kolega.

Kliknutím zvětšeteOpuštěná jako kůl v plotě byla Inna i na večírku. Poté, co si Jaromír odbyl pracovní povinnosti, odklidil se a ona zoufale vytáčela jeho telefon. Prosila ho, ať přijde. Po několika telefonátech se Jaromír smiloval a dorazil. Následoval druhý polibek a odchod. Po půlnoci smutná Inna odcházela sama.

S Jaromírem to Česká Miss Internet nemá jednoduché. Přiznala se i k tomu, že vdavky nepřicházejí v úvahu. „Svatba? Ta nebude,“ řekla. Přesto za Jágrem za necelý měsíc opět odletí do Ameriky. Na otázku, co spolu v New Yorku dělají, hledala dlouho odpověď. „Jarda hodně spí. I já si ráda pospím. Jenže Jarda chodí spát pozdě v noci a pak brzy vstává, takže když jdeme spát okolo třetí, už s ním pak ráno nevstávám. Když na sebe mám čas, hrajeme hry na počítači, koukáme na televizi, nebo prostě něco děláme,“ řekla Inna.

Jaromír Jágr: Já svatbu tajit nebudu

Více o večírku i samotné Zlaté hokejce čtěte zde


Autor: (kre)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.