Nostradamus a BIBLE na rok 2019: NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ UŽ NEMAJÍ SMYSL? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nostradamus a BIBLE na rok 2019: NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ UŽ NEMAJÍ SMYSL?

Konec světa na spadnutí?
Konec světa na spadnutí? (Profimedia.cz)

Michel de Nostredame známý pod jménem Nostradamus děsí. Předpověď proslulého lékaře a astrologa pro příští rok je totiž plná utrpení a strachu! A někteří vykladači bible už přicházejí rovnou s finální apokalypsou. Pokolikáte už...

Podle Nostradama bude naše planeta po dobu dalších 27 let doslova loutkou v rukách zdivočelé matky přírody. Dojde prý k devastujícím zemětřesením v Kalifornii a Kanadě, Evropa se utopí v povodních. Jo a taky to vypadá na brzké zahájení třetí světové války. Alespoň to vyplývá z knihy jeho proroctví s názvem Les Propheties z roku 1555. 

 

A ve strašení nezůstává pozadu ani populární americký pastor Paul Begley! „Nadcházející lednové zatmění Měsíce není nutným důkazem konce světa. Jde jen o varování, že je apokalypsa nejblíže v historii," prohlásil podle webu TN.Nova.cz. Při zatmění 21. ledna 2019 se naše Luna navíc zbarví do ruda. A tzv. krvavý Měsíc údajně přímo souvisí s proroctvím o konci světa. Podle některých vykladačů Bible jde o soudný den, jaký popisují starozákonní prorocké knihy.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.