Odpudivý trend v kosmetice: PŘEDKOŽKY KOJENCŮ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odpudivý trend v kosmetice: PŘEDKOŽKY KOJENCŮ

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Profimedia.cz)

Celebrity rozjely nový trend v kosmetické oblasti. Jejich honba za mladším vzhledem nezná mezí. To se opět potvrdilo nyní, když se zjistilo, že si hollywoodské hvězdy nechávají vpichovat kmenové buňky korejských novorozenců. Bude „penisová maska“ hitem i u nás?

Nad novým trendem kroutí hlavou i odborníci. V Hollywoodu začalo být obrovským hitem vpichování kmenových buněk. To by celebrity dle jejich přesvědčení mělo omladit. „Určitě bych do toho nešla. Myslím, že nikdo z mého okolí a ani mé pacientky by do toho nešly, protože nám v tom brání etická rovina,“ uvedla dle expres.cz v DVTV estetická dermatoložka Věra Terzijská.

Dle informací je v Jižní Koreji prováděno mnoho obřízek a tak spoustu materiálu pro novou zkrášlovací metodu pochází právě z této země. Toto omlazení vyzkoušela prý například herečka Kate Beckinsale nebo Cate Blanchett. „Nemyslím si, že je to výrazně omladí. Ale asi tomu věří. Kmenové buňky jsou takový kámen mudrců současnosti,“ dodala Terzijská.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.