Skandál v královské rodině: „Já jsem teta princezny Diany!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandál v královské rodině: „Já jsem teta princezny Diany!"

Ann Ukrainetz
Ann Ukrainetz (Foto: dailymail.com)

Ann Ukrainetz (75) z Kalifornie tvrdí, že je tetou princezny Diany a tedy pratetou  Williama a Harryho. Žena tvrdí, že má dopis, ve kterém se děda Diany, baron Maurice Roche, doznává k jejímu otcovství. Ann se již pokoušela kontaktovat Williama a Harryho, ti s ní ale nekomunikují, proto se rozhodla požádat o pomoc média.

Ann si do svých 56 let myslela, že je dcerou tesaře Charlese Rudderfortha, ale před 19 lety se dozvěděla šokující zprávu. Je dcerou Brita Maurice Roche. Důkazem mají být milostné dopisy mezi její matkou Evelyn a Mauricem, ve kterých se hovoří o tom, že Ann je jeho dcerou.

Je mi velmi líto, že narození naší Ann ti přivodilo tolik bolesti. Také mě to bolí. Miluji tě velmi, "píše v dopise Maurice. Ann se nyní rozhodla exhumovat tělo Mauriceovho bratra Francise, aby prokázala prostřednictvím DNA, že je jeho neteř.

„Francis je pohřben v New Yorku, takže bude jednodušší exhumovat jeho tělo a získat jeho DNA, abychom prokázali, zda je tam shoda. Musí tam být. William a Harry mě nechtějí uznat. Nerada to dělám, nechci to udělat. Ale nedávají mi jinou možnost. Už to, že vůbec nereagují na mou korespondenci, je nechutné. Jsem člověk, který nemá rád, když nejsou věci vyjasněny, zvláště takové záležitosti, je to téměř jako zapření prvorozenství, "svěřila Ann v rozhovoru pro britský deník Mail.

Žena také tvrdí, že baron Roche k nim domů chodil občas na návštěvu a vydával se za pojišťovacího agenta. Vozil drahé dárky - například její první kolo - a často si ji bral na kolena. Edmund Maurice Burke Roche byl čtvrtým baronem z Fermoye. Tento britský politik byl otcem Dianiny matky Frances. Zemřel v roce 1955.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.