Vojtek z Kabátů: Má nepřítele v divadle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vojtek z Kabátů: Má nepřítele v divadle!

Vojtek kontra Vojtko. Bude se naposledy smát Pepa Vojtek...
Vojtek kontra Vojtko. Bude se naposledy smát Pepa Vojtek...

PRAHA – Oblíbenec Pepa Vojtek (41), frontman kapely Kabát, má sice desetitisíce fanoušků na vyprodaných koncertech, ale našli by se i tací, co ho zrovna moc nemusí. A to přímo v řadách jeho kolegů!


V Divadle Broadway, kde hraje, by se zcela jistě našlo několik jedinců, kteří Pepovi zrovna moc nefandí!

Velcí rivalové jsou dva alternující Peyracové v muzikálu Angelika. Pepa Vojtek a Marián Vojtko se dělí o jednu roli piráta a dobrodruha, ale kamarádi to zrovna nejsou. „Tihle vlasáči se moc nemusí. Jsou pyšní nejen na své kadeře, ale i na to, jak dělají svou práci, a když to jde, tak se jeden druhému vyhýbají. Těžko si spolu konzultují roli a chválí jeden druhého,“ řekl deníku Aha! člověk blízký oběma zpěvákům.

I to byl možná jeden z důvodů, proč na víkendové akci v Hlinném, kam si přijeli herci divadla Broadway oddechnout, byl jen Marián Vojtko a Pepa raději zůstal doma. „Pepa slíbil, že se tady možná na chvíli ukáže. Ona už bude sice co nevidět rodit jeho žena Libuška, ale možná za tím vězí i ten Marián… Mohl dojet bez Libušky,“ pokračoval ve svých spekulacích náš zdroj. A všichni okolo si to mohli vyložit jedině tak, že tito dva herci by si byli schopni vjet třeba i do vlasů. Někdo z Pepových kolegů dokonce vytvořil účet Pepy Vojtka, na který si všichni ostatní objednávali panáky! A to přesto, že Pepa do Hlinného nakonec vůbec nedorazil. Že by tajná pomsta?


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.