Martin Dejdar: Řádil na motorce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Dejdar: Řádil na motorce!

Ač měl Martin Dejdar bolavá záda, nenechal si ujít ani jízdu na své oblíbené motorce.
Ač měl Martin Dejdar bolavá záda, nenechal si ujít ani jízdu na své oblíbené motorce. (Aha: Marek PÁTEK)

DLOUHÁ LHOTA – Herečka Michaela Kuklová (37) to pořádně »rozjela« na letišti Dlouhá Lhota na Příbramsku. A to slovo »rozjela« berte doslova! Míša se totiž vrhla spolu s ostatními herci muzikálu Tajemství, který čeká již jen sto repríz, na kurz takzvané školy smyků.

„Raději jsem celý den ani nejedla, aby to nedopadlo pro spolujezdce špatně,“ zašprýmovala herečka. To její kolega, Martin Dejdar (40), si i přes bolavá záda pořádně zařádil na motorce.

Míša Kuklová byla hlavní aktérkou středečního odpoledne. Při úvodním teoretickém školení se sice dušovala, že podobné kaskadérské kousky s rychlou jízdou podnikat nebude, ale odpoledne v terénu nevylezla z auta ani na chvíli. „Jsem nadšená. Je to něco úžasného,“ rozhlašovala s jiskrami v očích. „Své auto ale raději testovat nebudu,“ zároveň dodala a k jízdě pro jistotu využívala zapůjčeného BMW. Míša si nakonec vysloužila i osvědčení za bezchybně zvládnutý kurz. Všichni přítomní se shodli, že si zaslouží mít na osvědčení jedničku.

„Automobilové soutěže beru jako zábavu. Jsem trochu utahaný, poněvadž jsem se ráno vrátil z rallye, která se konala v Bratislavě. Bohužel jsme ale nepostoupili,“ posteskl si autor muzikálu Daniel Landa. Školení si nenechal ujít ani Martin Dejdar, který se však v autech moc nepovozil. „Chytla mne záda. Dost mne bolí, tak je musím nechat v klidu,“ řekl deníku Aha! Martin, na kterého před několika týdny spadl při natáčení kůň. Nakonec však neodolal a jednu jízdu si také »střihl«. A to dokonce i na motorce! Školu smyků absolvovaly i další hvězdy Divadla Kalich jako Zuzana Norisová, Ivan Vodochodský, Richard Tesařík či Jan Maxián.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.