Hrdlička má smůlu, Plíšková vyřkla rezolutní NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hrdlička má smůlu, Plíšková vyřkla rezolutní NE!

Michala miluje, ale plán je jasný!
Michala miluje, ale plán je jasný! (Foto Reuters, Getty Images, ara)

Přestože byla tenistka Karolína Plíšková (26) zasnoubena se svým manažerem Michalem Hrdličkou (30) od srpna 2017, svatba v Monaku letos v červnu byla pro všechny fanoušky velkým překvapením. Od veselky uplynulo půl roku a tenistka promluvila o tom, zda s manželem plánují miminko. Prý rozhodně NE!

Letošní rok byl pro českou tenisku plný úspěchů, získala několik vítězných titulů, ale ani jeden z nich nepředčil její nejvýznamnější životní událost. „Vždycky jsem snila o tom, že svatbu zažiji jen jednou v životě. Byl to určitě nejvýraznější bod tohoto roku. Loňská sezóna byla lepší, když jsem se dostala na jedničku, ale to už jen stěží překonám,” řekla Plíšková webu Super.cz.

Kromě změny jména v občance se ve vztahu Plíškové a Hrdličky po půlročním manželství nic nezměnilo. „Nic se nezměnilo ani k lepšímu, ani k horšímu a asi se ani nic nezmění. My jsme jako rodina fungovali i když jsme nebyli svoji. Stále spolu pracujeme, hodně spolu fungujeme a já jsem za to ráda,” svěřila se tenistka webu.

A jak se zdá, změna jména bude na nějakou dobu poslední změnou v jejich společném životě. Na miminko prý ještě není ten správný čas, tenistka má jiné priority. „Vždycky jsem si plánovala, že budu hrát do třiceti. Michal s humorem tvrdí, že čtyřhry budu hrát až do čtyřiceti," smála se tenistka. „Michal dceru má, tak jsme tři docela často. Vlastní děti tedy neplánuju. Kariéra je pro mě na prvním místě. Děláme pro to všechno,” řekla Super.cz Plíšková.

Svatba Karolíny Plíškové a Michala Hrdličky:

 



Přečtěte si
IngKecner
15. 12. 2018 • 13:07

docela i rozumné...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.