Harryho osudové rozhodnutí: Nad Meghan se vznáší mrazivý přízrak princezny Diany (†36)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Harryho osudové rozhodnutí: Nad Meghan se vznáší mrazivý přízrak princezny Diany (†36)!

Harry už prý podobnou tragédii nedopustí!
Harry už prý podobnou tragédii nedopustí! (instagram.com)

Z královského paláce unikly další detaily z tíživého dusna, které panuje mezi vznešenou rodinkou a přivdanou herečkou z Ameriky. 

Mrazivé mlčení prý už nepanuje jen mezi vévodkyněmi, ale i mezi princátky! Mračna se mezi bratry začala stahovat již při vůbec prvním příchodu Meghan Markle (37) do paláce. Harryho totiž namíchlo, že brácha William (36) na znamení úcty nerozvinul před palácem pro jeho lásku červený koberec. Pak přišlo domlouvání staršího bráchy tomu mladšímu, aby si svazek s exotickou Američankou raději dobře rozmyslel.

Není divu, že se mladší z princů prostě seknul a tak se s pranýřovanou ženuškou raději stěhují z dosahu nepřejícných příbuzných. A má to ještě i jeden daleko zlověstnější důvod - vševědoucí služebnictvo údajně zaregistrovalo Harryho rozhodnutí ochránit Meghan proti všem a to za každou cenu. Dodnes má prý nezhojené trauma z tragické smrti maminky Diany, kterou podobná štvanice stála život...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.