Jaroslava Obermaierová (72): NEJBOLESTIVĚJŠÍ VÁNOCE V ŽIVOTĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jaroslava Obermaierová (72): NEJBOLESTIVĚJŠÍ VÁNOCE V ŽIVOTĚ!

Jaroslava Obermaierová
Jaroslava Obermaierová (Foto: Martin Pekárek, Martin Sekanina, ara)

Je skoro v nepoznání! Představitelka drbny Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice Jaroslava Obemaierová (72) už zhubla 12 kilo. „Padají ze mě kalhoty,“ přiznala deníku Aha! herečka. Příčinou jsou nesnesitelné bolesti zad.

„Nemůžu jíst, nemám na nic chuť, když mě to tak hrozně bolí,“ postěžovala si Jarka. Poté, co si před rokem zlomila kotník a v nemocnici pak ještě naštípla obratel, nemá stále v pořádku záda. „O léčbě se s lékaři ještě dohadujeme,“ prozradila. Trpí jako zvíře, hlavně když se stále střídají mrazy s oteplováním a teplotní výkyvy jsou více než deset stupňů. „Nic na to pořádně nezabírá,“ říká herečka smutně.


Hubnout začala napřed nepozorovaně. Až najednou zjistila, že nemá pomalu co na sebe. „Všechno je mi velké. Dřív jsem občas držela dietu a shodila tři čtyři kila. Teď s těmi bolestmi to jde dolů samo. Říkám si, že aspoň nenamáhám ten operovaný kotník,“ hledá si na současné situaci to lepší. Diváci Ulice její proměnu ještě zaznamenat nemohli, protože seriál se točí s velkým předstihem. Hubenou Vilmu uvidí zřejmě až příští rok. „Ulici točím stále a měla bych se vrátit i na jeviště Divadla Broadway. Uvidíme,“ uzavírá herečka. Její příznivci ji mohou nyní na obrazovce vidět v nové poloze. S Jiřím Štědroněm (76), princem z černobílé Popelky, natočila spoty pro Besip s názvem Senior bez nehod.

Kapří šílenství
Jarka nemá ráda vánoční čas. Pojí se jí s nejsmutnější chvílí života. Před osmatřiceti lety jí 4. prosince zemřela maminka, tatínka už v té době neměla. A 10. prosince byl pohřeb. „Za šest dní nato se mi pak narodil Jarda,“ vzpomíná herečka. Na dítě byla sama, manžel se o ně nestaral a nezajímal. Vánoce Jarka nazývá kapřím šílenstvím.

Jedna pohroma za druhou

Červen 2016
Rychlý převoz do nemocnice rovnou z natáčení Ulice kvůli bolestem v břiše.
Dva týdny nato si vyhodila rameno při bubnování v muzikálu Mýdlový princ.
Podzim 2016
Herečku postihl zánět nervu, musela být hospitalizovaná.
Listopad 2017
Uklouzla v lese při sbírání hub a zlomila si naněkolikrát kotník.
Prosinec 2017
V nemocnici upadla tak nešťastně, že si naštípla obratel.
Podzim 2018
Začaly úporné bolesti zad.

Na video s Jaroslavou Obermaierovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
crab
8. 12. 2018 • 18:55

Urcite zkuste elektromagnetoterapii. Kupte si p[ristroj a 3x denne pouzivejte. Mam to vyzkousene. Mela jsem priserne bolesti zad - neohla jsem chodit, lezet, sedet.a pomohla mi elektromagnetoterapie. Pristroj vyrabi v Cechach- podivejte se na internet. Nebo zkuste akupunkturu, ale ne kazdy to umi spravne napichat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.